Articles and news

Kuidas toimida, et kevad tunneks end oodatuna

Plats puhtaks!

Kevade tulekuga paistab eluruumi rohkelt päikest, mis joonistab kõik talvise ja tolmuse hästi välja. Kindlasti tuleks alustada elementaarsest koristamisest, aga sel puhul vähekene põhjalikumalt! Ime tolm, pese põrandad, pese aknad ja lenda ringi tolmuluuaga! Talvel koguneb väga palju tolmu mööbli peale, alla ja vahele. Kui esmane ja suurem koristus on tehtud, siis tasub talvised rasked kardinad välja vahetada millegi õhulise ja kevadise vastu, et tuppa saaks tulla võimalikult palju päikesepaistet. Paksud tekid, suured joped ja rasked saapad saada suveks puhkama! Ja ära unusta tuppa ka värsket õhku lasta!

Tualettlaud Taxi, Söögilaud Taxi

Tualettlaud Taxi, Söögilaud Taxi

Taskukohane kiirremont!

Värskema meeleolu loomiseks pole tarvis mägesid liigutada. Vali välja endale meeldiv värv (või mitu) ja värvi üle üks sein või soovi korral terve tuba. Väiksema värvimistöö tarbeks pole vaja palju värvi osta ja seega hinna-kvaliteedi (värskuse) suhe on väga hea.

Tugitool Cazar, Diivanilaud Tipton, Riiul Seaford

Tugitool Cazar, Diivanilaud Tipton, Riiul Seaford

Uus tükk!

Ei pea välja vahetama kõike aga mõned mööblitükid saavad kodus rohkem tähelepanu kui teised ja seega oleme nendega kokku kasvanud. Väga värskendav on vana mööblitükk vahetada uue vastu! Elutoas on kindlasti fookuses diivan, diivanilaud ja tv-alus. Esikus esikukapp, lugemisnurgas tugitool, köögis söögilaud jne. Kui midagi nendest asjadest juhtumisi pole, siis kevad on parimaks ajaks need oma koju tuua. Vahelduse mõttes tasub pilk heita ka värvidele mida varem pole olnud ja mööblitüki suurusele, mis erineb vanast.

Söögilaud Taxi, Söögtoolide komplekt Taxi 2tk

Söögilaud Taxi, Söögtoolide komplekt Taxi 2tk

Floora!

Akna taga läheb aina rohelisemaks aga kas Sinul toas ka? Taim toob tuppa tükike loodust, see on hea kontrast kõigele muule ja murrab steriilsust. Lisaks silmailule parandab see ka kodus oleva õhu kvaliteeti ja teeb meele rõõmsaks! Taimi ei maksa karta kuna valikut leidub igale maitsele ja paljud taimed ei vaja keerulist hooldust.

Diivan Jonna, Diivanilaudade komplekt Alisma,

Diivan Jonna, Diivanilaudade komplekt Alisma,


Aderico OÜ
E-post: common@common.ee
Telefon: +372 731 1111
www.common.ee

Submitted: 22.04.2019

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all