Articles and news

Kuidas valida lapse tuppa mööblit?

Lapse tuppa mööbli valimine võib tunduda väljakutsena. Tuleb leida midagi, mis sobib mõlemale osapoolele aga arvestada ka sellega, et laps kasvab asjadest kiirelt välja. Õnneks on valik tänapäeval üsna lai ja mõningate nippidega on otsuseid kergem langetada.

Multifunktsionaalne Bubu narivoodi kirjutuslauaga

Multifunktsionaalne Bubu narivoodi kirjutuslauaga

Lapse tuppa saab osta igasuguse hinnaga mööblit ja seega on mõistlik alustuseks paika panna eelarve millega toimetama hakatakse.

Minimalistlik Seaford seeria.

Minimalistlik Seaford seeria.

Kui tegu pole päris väikese lapsega, siis tuleb kindlasti küsida ka temalt arvamust. Alates kolmandast eluaastast teab laps väga hästi, mis talle meeldib ja mitte. See muidugi ei tähenda, et koos peab minema parketti ja liiste valima. Lapse protsessi kaasamine ja talle valikuvõimaluse andmine, ütleb talle, et see on tema tuba ja lõpptulemus meeldib talle kindlasti rohkem. Kõige selle lihtsustamiseks on hea idee mööblikomplektid välja valida ja lapsele presenteerida mitut erinevat võimalust. Kui inspiratsiooni napib, siis leiad seda meie piltidelt.

Voodi Agnes

Voodi Agnes

Lähenemine lastetoa mööblile peab olema natukene teistmoodi juba puht sel põhjusel, et lapsed kasvavad. Koos eelarve osas otsuse langetamisega tuleb ka mõelda, kas tahad peagi uue väljamineku teha või valid midagi sellist, mis peab aja kulgedes kauem vastu muutuvale maitsele, meelele ja kasvule. Näiteks on üks olulisemaid aspekte valida kohe suurem voodi ja mitte oodata hetkeni mil lapsel on ebamugav magada.

Kirjutuslaud Leon

Kirjutuslaud Leon

Lapse toa sisustamise teeb lõbusaks fakt, et ei ole otseselt tarvis sisekujunduse reeglitest rangelt kinni pidada. Kui lapsele meeldivad erksad värvid, siis kasutage neid julgelt aga sealjuures targalt. Tuba on paindlikum, kui erksad värvid pole kantud seintele, vaid on esindatud kergelt muudetavate asjade näol (nt. voodipesu, vaip jm tekstiil).


Lapse toa olemus ja sisustus peaksid peegeldama seda, kes ta on ja kelleks ta saada tahab. Päeva lõpuks on tegu pelgupaigaga mida me kõik vajame!

Submitted: 22.08.2019

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all