Articles and news

Millega kodu sisustamisel arvestada ja millest alustada?

Siin on meie soovitused algajale kodusisustajale, et sisustamine kulgeks kergelt ja sujuvalt.

Tee selgeks enda pere harjumused ja vajadused. Mitu inimest peaks mahtuma söögilaua taha? Kas sul käib külalisi, kes vahetevahel ka öömaja vajavad? Kas peres on lemmikloomi või on plaan kunagi lemmikloom võtta? Kui kiire on sinu elutempo ja kui palju on aega kodu eest hoolitseda? Kodu peaks olema sinu jaoks ja teenima sind, mitte, et kogu sinu aeg kulub kodu teenimisele.

Leia endale sobiv sisustusstiil. Kõige lihtsam on saada ideid internetist erinevatelt sisustuslehtedelt. Paljudel lehekülgedel on võimalik salvestada meelepärased fotod enda lemmikutena või tee arvutisse või oma telefoni kaust, kuhu salvestad erinevatelt lehtedelt kõik ideed, mis silma jäid. Nii saab hiljem sinu kodu jaoks sobivad lahendused ning stiili välja sõeluda. Vajadusel kaasa ka sisekujundaja, kelle käekiri sulle sümpaatne on.


Mõõda kõik ruumid üle. Kui ostad suuri esemeid, mida ei ole võimalik osadeks lahti võtta, mõõda igaks juhuks ära ka ukseavad. On olnud juhuseid, kus kauplus on toote kliendilt tagasi ostnud, sest see ei mahtunud sisse ei uksest ega aknast.

Pildista oma kodu üles. Nii saad vajadusel kaupluses olles erinevaid detaile nagu näiteks pistikupesade asukohti üle vaadata. Kui omapäi valiku tegemisel hätta jääd, saad fotode abil teenindajale näidata, milline viimistlus ja milline mööbel sul juba kodus olemas on.Teenindajad on reeglina väga abivalmid ja oskavad nõustada.

Arvesta, et toodetel on tellimisaeg. Paljud Sisustus E Kaubamaja kauplused töötavad salongi põhimõttel, mis tähendab, et kui pole tegu kaupluses oleva näidistootega, siis võib kuluda selle kauplusesse jõudmiseks kuni paar kuud. Konkreetne aeg sõltub nii salongist kui ka tootest, küsi lisainfot teenindajalt.


Suhtle teenindajaga. Ettevõtete tootevalikus on tavaliselt palju rohkem tooteid kui kohapeal näha on. Laiem valik on reeglina nähtav ettevõtte veebilehel ning salongides olevates tootekataloogides. Kui tead, mida otsid, ära pelga seda küsida.

Uuri järelmaksuvõimalusi. Kõrgema kvaliteediga kaasneb tihtipeale kõrgem hind. Kui see jääb korraga tasumiseks liiga kõrgeks, uuri kauplustest ka järelmaksuvõimaluste kohta.

Jäta kojuvedu meie hooleks. Soovi korral saad kõikidest Sisustus E Kaubamaja ostukohtadest kauba koju tellida. Teenindaja annab sulle infot millal ja millise lisatasu eest on see võimalik.


Tutvu Sisustus E Kaubamaja kauplustega ja sisusta meie abiga enda unistuste kodu.

Submitted: 29.10.2020

SISUSTUS E KAUBAMAJA

Phone:
+372 737 1000
Address:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles