Articles and news

Loo modernseid sisustuslahendusi akustiliste ribipaneelidega

Kodu sisustades seisame tihtipeale valikute ees – materjalide ja lahenduste hulgast mida valida on sadu kui mitte tuhandeid. Küll aga ei saa materjalidest rääkida ilma, et teemaks tuleks puit. See on üks eelistatumaid materjale, mis toob ruumi looduslähedust ja soojust.

Puitu saab sisekujunduses kasutada mitmeti: põrand, mööbel, pildiraamid, aksessuaarid ja palju muud. Üheks uudseks ning modernseks lahenduseks interjööri kaunistamiseks on kasutada originaalseid ribipaneele, mis on nii visuaalselt kaunid kui ka hea helipidavusega.


Akustilised ribipaneelid Puumarketis

Akustilised ribipaneelidega katad ka kõige nõudlikumad laed ja seinad stiilselt ja ainulaadselt. Nende ehtsad lehtpuupinnad loovad ereda ja sooja mulje, säilitades aja jooksul oma väärtuse. Paneelid on tugevad ning ihtsasti paigaldatavaks, lisaks on seinapaneelid hingavad, võimaldades nende kinnitamisel niiskustingimusi muuta. Akustiliste paneelide pind on valmistatud ehtsast tammevineerist, mis annab neile loomuliku välimuse.

Paneelid loovad kauni ja kaasaegse atmosfääri igat tüüpi ruumis. Tooteid saab paigaldada seintele ja lagedele. Liistude servadel on väike mikrokalle, mis muudab nende käsitsemise mugavamaks. Liistud on alt hööveldatud 45-kraadise nurgaga, andes neile kolmemõõtmelise sügavuse. See kuju suurendab veelgi nende akustilisi omadusi.


Soovitame neid paneele kasutada just akustliselt nõudlikes ruumides. Tooted sisaldavad 40 180×20 mm ava, mis on freesitud südamikpaneeli ja kaetud mõlemalt poolt kvaliteetse saksa akustilise kangaga. Perforeeritud heli neelava raami ja sileda, heli peegeldava pinna kombinatsioon muudab need paneelid sobivaks näiteks muusikat või kõneakustikat vajavatesse ruumidesse. Akustiliste paneelide neeldumisklass on C. Suurepärane valik nii avalikes kui ka eraruumides.

Pange paneelid kokku ning kinnitage liistude vahel pakendis olevate mustade kruvidega. Soovitatav naastude vahe on seintel 600 mm ja lael 400 mm. Kui laes on küte, järgige alati küttetootja juhiseid, milliseid materjale tohib kasutada ja millisel kaugusel küttesüsteemist.

Vaata kõiki seinapaneele ja saada päring – teeme Sulle parima pakkumise! Lisaks on akustiliste ribipaneelide näidised väljas Puumarketi Mustamäe ja Tartu osakonna puidusalongis. Tule vaata enda silmaga üle!

Submitted: 20.07.2021

Puumarket AS

Phone:
+372 679 1551
Address:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles