Articles and news

Enne ja peale zoomitamist

Ajal, mil üha enam ettevõtteid on alustanud kaugtöö-reede mõtte täideviimisega, saame taas kodus või võõrsil töötamise üle rohkem oma tööelu mõtestada. Töökeskkond ja ümbrus on tähtsam kui kunagi varem. Pandeemiaga on kaasnenud ka soov näha enda elus rohkem isikupärasust. Trendikamaks on muutunud igasugune nostalgia ja geomeetrilised lähenemised. Kodukontoris töötajatele on järgnevalt mõned mõtted, kuidas kaasajastada sisustust ja mida tähele panna:


1. Rohkem traditsioonilisi ja loodustsäästvaid materjale
Öko-sõbralikud materjalid, mis pikas perspektiivis on tervislikumad ja kvaliteetsemad. Tähelepanu alla võtta ka nende materjalide mugav hooldamine- lihtne ja mugav puhastada.


2. Multifunktsionaalsus, kus vähem on endiselt rohkem
Hea uus mööbel on nagu Šveitsi armee nuga, mille abil mugav lahendada mitut tegevust. Seega uued trendid on ruumi kasutuses ja isikupärasemates lahendustes, eriti nende funktsioonide kasutajate jaoks.


3. Too siseruumidesse rohkem õue keskkonda
“Toome õue-ruumi tuppa!” on endiselt populaarne. Selles kajastub uute siseruumide kujundus, mis muutub valgusküllasemaks ja õhulisemaks. Viiteid rohelusele ja materjalidele, mida oleme rohkem harjunud nägema välitingimustes.

Ja siit ta tuleb! Uus Radis Furniture’ Valcromat-materjalist mööbel kodukontorisse


Radis Furniture’ mööblivalik muutub järjest keskkonnasõbralikumaks. Uue Valcromat-materjali kasutuselevõtuga on uuenenud ka LIFT riiulisari. Eesti disaineri Veiko Liisi kujundatud auhinnatud riiul LIFT ja kodukontor LIFT pakuvad suuremat niiskuskindlust ja vastupidavust. Tootespetsifikatsioonidega saab tutvuda siit

Submitted: 17.02.2022

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.