Tee itse

Vineerimaailm annab nõu, kuidas kombineerida ruumis vineeri ja taimi

Uueks trendiks, mis hetkel väga järjekindlalt erinevatesse interjööridesse tungib, on troopilised lehemustrid. Erinevaid mustreid leidub nii tapeetidel, padjakatetel, voodipesul, vaipadel kui ka nõudel. Kui sulle tundub, et selline julge lehe-, linnu- ja loomamuster on veidi liiast, aga tahaks olla samuti trendikas, siis Vineerimaailm soovitab tuppa tuua hoopis elusad lilled.

Vineerist riiulid

Et mitte olla vanamoodne ning lilled kõik aknalaule ritta seada, siis mine Vineerimaailma outleti. Sealt leiad erinevas mõõdus materjali, et valmistada taimedele huvitava vormiga riiulid. Neid saad sättida seinale nii üksteise kõrvale, peale kui ka mööda seina laiali hajutada. Samuti saad mängida erinevate värvidega nii taimede kui ka riiulimaterjali valikul ning viimistlemisel. Kui kogu seina ei kata suur lehemuster, ei teki ka džungli tunnet.

 Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Armsad ripp-potid

Nikerdajatele sobib see projekt suurepäraselt. Kõigepealt tuleks valmistada vineerist väiksed potid - näiteks püramiidikujulised. Seejärel peaks puurima augud nööride jaoks. Leia sobivat värvi nöör ja muretse vajalikud kruvikonksud. Potid võid riputada ühte ritta, erinevale kõrgusele või ka täiesti asümmeetriliselt. Lillepotid võid riputada ka akna ette, nii jääb aknalaud vabaks. Sellistesse pottidesse sobivad hästi nii ripp- kui ronitaimed.

 Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Industriaalsed lillekastid

Kui eelistad pigem industriaalset stiili, siis soovitame näiteks vineeritükkidest lillekastid valmistada ja need siis omakorda seina riputada. Seda saab hõlpsasti kruvitavate konksude ja kas nööri või näiteks nahast paeltega teha. Veelgi industriaalsema hõngu annab metallvõrk seina taustal. Selle külge saab veel mugavamalt kaste kinnitada ning lillede iseloomule vastavalt neid ka ümber paigutada.

 Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Võimas lilleriiul

Kui seina ei soovi midagi riputada ja plaanis on suuremat sorti palme või muid taimi soetada, siis soovitame valmistada vineerist efektse triibulise servaga massiivsemat sorti lillealus. Vaja läheb sulle sobivas mõõdus riiulimaterjali ning ehituspoest leiab riiuli alla kindlasti ka huvitavad metallist jalad. Samuti sobivad hästi stopperitega rattad. Riiulit saab kasutada nii ruumijagajana kui ka paigutada seina äärde. Väga väikse vaevaga saab toa trendikalt skandinaaviapäraseks muuta.

 Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Aegumatud lillepostid

Veel üks tore mõte, kuidas lilli presenteerida, on postament. Idee on küll pisut nostalgiline, kuid annab samasuguse efekti kui troopikamustriline tapeet. Kui lillepotid on juba olemas, siis saad täpselt nende mõõtude järgi postamendid valmistada. Kui aga ei ole, siis ehita raam veidi suurem, et võimalikult palju erineva mõõduga potte postamendile mahuks. Raami võid modernsemaks muuta, kui värvid näiteks jalad teatud kõrguseni mingit muud tooni. Huvitavamaks võid postamendi muuta seda tagurpidi keerates.

 Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

Alkuperä: www.vineerimaailm.ee

www.vineerimaailm.ee
Facebook

Lisätty: 17.10.2017

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää