Artikkelit ja uutiset

Õhulise vormiga voodi Fuuga

Ühe mööblieseme lugu saab tavaliselt alguse heast ideest. Softrendi uue voodi Fuuga idee taga on need inimesed, kes armastavad puhtust ja värsket õhku. Natuke vähem poeetiliselt öeldes sündis Fuuga tänu korduma kippunud küsimusele, miks pole kõrgete jalgadega voodeid, mille alt oleks hea koristada, eriti just omaette toimetaval töökal robottolmuimejal.

Nii lõi disainer Argo Tamm kerge õhulise disainiga voodi, mis on ümarate nurkadega ja polsterdatud - just nii pehme, kui üks voodi olema peab. Neile mõeldes, kelle jaoks voodi pole mitte ainult magamise, vaid ka mõnulemise, lugemise ja kasvõi söömise koht, on voodil mugavamaks istumiseks peats, mis on tahapoole kaldu.

Kena magamispaik on saadaval neljas mõõdus, voodi katteriie on üleni eemaldatav. Voodijalgu ja katteriideid on just nii suur valik, et iga Fuuga võiks olla ainulaadne.

Kui oled just sellist voodit juba pikisilmi oodanud, siis on uuele Fuugale tutvumishind -20%, mis kehtib kanga Athena puhul.

Fuuga kohta leiab rohkem infot siit.

 Alkuperä: softrend.ee

Alkuperä: softrend.ee

Softrend OÜ kauplused
Saa inspiratsiooni ka Facebookist

Lisätty: 07.03.2015

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää