Artikkelit ja uutiset

Kas Sinu katuseaken on suveks valmis?

VELUX kardinad ja aknakatted sobivad ideaalselt VELUX katuseakendele ja kaitsevad suvel ruumi kuumuse ja päikesevalguse eest. Uues 2015. aasta kardinate sarjas on kesksel kohal värvid. Valikusse lisanduv uus tooterühm – roomakardinad – ja kardinate põhisari, on mõlemad saadaval klassikalistes, ent samas moekates toonides, et saaksite sisustamisel kasutada kõige moodsamaid värve ja kangaid.

Valides kodu jaoks uusi sisekujunduslahendusi, soovitakse sageli järgida viimaseid moetuuli, aga hoida samal ajal ka klassikalist joont. Koostöös Trend Unioniga, mis on üks juhtivaid turu- ja moesuundumuste analüüsimisega tegelevaid büroosid Euroopas, valis VELUX välja sarja kuuluvad 100 pilkupüüdvat värvitooni ja kangasorti, mis sobivad erinevate elustiilidega ja ruumidega.

 Alkuperä: www.velux.ee

Alkuperä: www.velux.ee

Iga tooterühma jaoks on erinev värvivalik

VELUXi sari hõlmab laia valikut tooteid alates pimenduskardinatest kuni ruloo-, voldik-, topeltvoldik- ja ribakardinate ning uute ja dekoratiivsete roomakardinateni. Iga tooterühma jaoks on kokku pandud erinev värvipalett, et valik oleks lai ent mitte keeruline. Valikus on just sellised värvid ja kangad, mis sobiksid igasugustesse ruumidesse – nii hubastesse, õhu- ja valgusrikastesse elutubadesse kui ka pärastlõunase päikesega täidetud köökidesse ning mugavatesse magamistubadesse, kus on tarvis pimenduskardinaid.

 Alkuperä: www.velux.ee

Alkuperä: www.velux.ee

Lisateavet uuri veebilehelt www.velux.com

Lisätty: 19.05.2015