Artikkelit ja uutiset

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Kevad paneb paljud meist mõtlema oma kodu üldisele suurpuhastusele. Tänapäeval on suurtes poekettides saada palju kõikvõimalikke erinevaid puhastusvahendeid erinevate pindade tarbeks. Tihti ei teata, et puitpind vajab spetsiaalselt puidule mõeldud hooldusvahendeid, kuna erinevad laiatarbevahendid võivad kasu asemel hoopis kahju teha. FineFloors Põrandasalong pakub laias valikus erinevaid hooldustooteid, mis on mõeldud puitpindade hooldamiseks.

 Alkuperä: www.finefloors.ee

Alkuperä: www.finefloors.ee
Rubio Monocoat Tannin Remover

Tannin Remover on mõeldud parkunud plekkide eemaldamiseks puidu pinnalt. Sellised plekid tekivad, kui kokku saavad niiske metall ja puitpind. Metall ja puitpind hakkavad omavahel reageerima, tagajärjeks musta värvi plekk. Varasemalt sai selliseid plekke eemaldada ainult põranda üle lihvimisega ja uue viimistlusega, kuid Rubio Monocoat on leidnud sellele probleemile kerge ja väga tõhusa lahenduse - lihtsalt pihusta Tannin Removerit tekkinud plekile ja lase vahendil pleki peal seista. Plekk haihtub ja mure on saanud kiire lahenduse.


Rubio Monocoat Grease Remover

 Alkuperä: www.finefloors.ee

Alkuperä: www.finefloors.ee


Grease Remover on mõeldud eeskätt rasvaplekkide eemaldamiseks puitpindadelt. Toode on sobilik näiteks pliidi kõrval asetsevate pindade puhastamiseks. Plekkide eemaldamiseks tuleb toodet pihustada plekile võimalikult kiiresti peale selle tekkimist, et rasv ei jõuaks puidu sisse imenduda. Väga raskesti eemaldatavate plekkide jaoks on soovitatav toimingut korrata kuni soovitud tulemuse saavutamiseni.


 Alkuperä: www.finefloors.ee

Alkuperä: www.finefloors.ee
Rubio Monocoat LimeSpot Remover

Kasutusvalmis toode lubjaplekkide ja katlakivi eemaldamiseks. Katlakivi tekib tihti kohtadesse, kus kõrge karedusega vesi puutub kokku puiduga ja seda ei pühita koheselt ära. Sobib kasutamiseks ruumides, kus vesi ja puit tihedalt kokku puutuvad - vannitoad, kraanikausiümbrused jne.


Rubio Monocoat Surface Care

 Alkuperä: www.finefloors.ee

Alkuperä: www.finefloors.ee


Surface Care on mõeldud igapäevaseks puitpindade puhastamiseks. Kasutada sobib seda igalpool: puidust laudadel, köögitasapindadel, riiulitel jne. Toode on konsentraat ja lahus on valmistatud käepärasesse sprei-pudelisse. Lihtsalt pihusta toodet pinnale, pühi ebemevaba lapiga puhtaks ja lase kuivada.


 Alkuperä: www.finefloors.ee

Alkuperä: www.finefloors.ee
Rubio Monocoat Soap

Teie puitpõrandate kõige suurem sõber! Soapi saab kasutada nii regulaarseks põrandapesuks kui ka hoolduspesuks. Soap on looduslik vahend ja jätab tuppa mõnusa tsitruselise lõhna. Regulaarsel põrandapesul tuleb lisada 5 liitri vee kohta ainult 10g Soapi, tänu millele on Soap väga ökonoomne. Toode eemaldab põhjalikult mustuse ja rasva ning ei jäta kasutamisel põrandale kilejat kihti.


Kasutades FineFloors puiduhooldustooteid, võite olla kindel, et pakute oma puidule parimat võimalikku hooldust.

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Lisätty: 06.04.2016

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää