Artikkelit ja uutiset

Eesti ettevõte Grandex Design lõi maailmas unikaalse virtuaalse sisekujundaja

Grandex Design pakub uudset võimalust kujundada ja sisustada oma kodu veebikeskkonnas, kasutades selleks professionaalsete sisekujundajate abi. Klient saab tellida sisekujunduse täislahenduse koos sobiva mööbliga ilma kodust lahkumata.

 Alkuperä: grandexdesign.ee

Alkuperä: grandexdesign.ee

„Meie eesmärk on murda müüt, et sisekujundaja teenuse kasutamine kodu sisustamisel on vaid rikaste privileeg,“ ütles Grandex Design juhataja Marko Tamm. „Oleme teinud koduse interjööri muutmise kiireks, mugavaks ja soodsaks – klient saab meie veebilehe kaudu tellida värskendust vajavatele ruumidele 3D sisustusprojekti ning sinna sobiva mööbli. 3D graafika võimaldab saada tulevasest ruumist täiesti realistliku pildi. Meie sisekujundaja pakub välja terviklahenduse ning projekti valmimise käigus saab klient vajadusel temaga nõu pidada. Teeme koostööd erinevate sisustus- ja mööblipoodidega, kelle tooted on meie kodulehel eksponeeritud.“

„Oleme oma meeskonnaga, kuhu kuuluvad disainerid ja IT-spetsialistid, välja töötanud rea erinevaid veebipõhiseid teenuseid nii nendele, kes soovivad kodus või kontoris teha kapitaalremonti või ka lihtsalt olemasoleva ruumi ilmet veidi värskendada. Me ei piirdu ainult abstraktse plaani joonistamisega, vaid pakume koos stiili- ja värvivalikuga välja konkreetsed mööbliesemed, mis kliendi interjööri sobivad ja mida saab soovi korral kohe osta. Tänu sellele ei pea inimesed enam mööda erinevaid ehitus-, sisustus- ja mööblipoode jooksma, vaid saavad kõik vajaminevad ja omavahel sobivad kaubad korraga ära tellida ning need tuuakse koju,“ rääkis Marko Tamm.

 Alkuperä: grandexdesign.ee

Alkuperä: grandexdesign.ee

„Kodu või kontori interjööri lõplik väljanägemine sõltub igast väikesest ruumis olevast detailist. Grandex Designi professionaalne sisekujundaja oskab näha suurt pilti ning aitab kliendil välja valida kõik mööbliesemed, valgustid ja muud sisutuselemendid, mis moodustaksid ühtse terviku. Inimeste hirm, et sisekujundusteenus on väga kallis, on mõnevõrra õigustatud, kuna paljud sisekujundajad kasutavad seni oma töös ainult nimekate disainerite loodud väga kalleid tooteid. Me püüame seda trendi murda ja näidata, et tavalistest mööblipoodidest saab soetada stiilseid ja ilusaid esemeid, tarvis on ainult oskust need üles leida ja omavahel kokku sobitada. Oluline on, et konkreetne diivan, laud või tool kliendile meeldiks, oleks mugav ja funktsionaalne ning tema koju sobiks,“ rääkis Marko Tamm.

Grandex Designi pakutav teenus Express Idea on lahendus, mis aitab toad kiiresti ja soodsalt mööbliga sisustada. Teenus annab võimaluse kohandada ajakirja või ükskõik millisel teisel fotol olevat sisekujundusstiili kliendi kodule või töökohale. Ettevõtte sisekujundajad taasloovad pildil oleva interjööri ning kohandavad selle kliendi ruumile, leiavad vajaliku mööbli ning detailid. Klient saab endale nimekirja kõigist töös kasutatud viimistlusmaterjalidest, mööbliesemetest ja detailidest koos hinnakalkulatsiooniga ning mööblipaigutusplaaniga. Kõiki esemeid on võimalik Grandex Designi kaudu koheselt tellida, lisandub tavapärane mööbli tarneaeg.

 Alkuperä: grandexdesign.ee

Alkuperä: grandexdesign.ee

Grandex Designi veebilehe kaudu on kliendil võimalik tellida endale ka sisekujunduse valmislahendus. Näidispaketid koos materjalide ja mööbli hindadega on kodulehel väljas. Teenusega kaasneb 3D pilt, kus on võimalik vaadata valmis interjööri sobivust omaenda koju.

Proovi siin.

Grandex Design on asutatud 2015. aastal. Ettevõttes töötab 10 inimest, kellel on pikaaegsed kogemused sisearhitektuuri- ja disainivaldkonnas. Tänaseks on valminud 30 sisekujundusprojekti ning järgmised projektid on töös.

Grandex Design
info@grandexdesign.ee
Facebook

Lisätty: 05.10.2016