Artikkelit ja uutiset

Villeroy & Boch innovatiivne kolm korda puhtam WC-pott nüüd ka ViFreshiga

Tunnuslausega „Meie hügieenitšempion. Innovatiivne kolm korda puhtam WC-pott” seab Villeroy & Boch WC-hügieenis uusi standardeid, ühendades siseservata DirectFlush tehnoloogia mustust tõrjuva CeramicPlus pinnatöötluse ja bakterivastase Antibac glasuuriga. Tulemus on muljetavaldav. WC-potid on optimaalselt puhtad, nende puhastamine lihtne, kiire ja tõhus ning seejuures ei kulu palju vett. Meie uusim tehnoloogia ViFresh puhastab ja värskendab WC-potti iga loputuskorraga.

 Alkuperä: www.villeroy-boch.eu

Alkuperä: www.villeroy-boch.eu

Värske lõhn – ViFresh

Kes ei sooviks puhast ja värsket WC-potti? WC-seebid ja -geelid elimineerivad halva lõhna iga loputuskorra ajal, jättes WC-poti täiesti puhtaks ja lõhnastatuks. Lisaks ennetavad need uriinisette ja lubjakivi teket ning täidavad ruumi kauakestva aroomiga. Kuid neil on ka omad puudused. Selliste vahendite hoidikud ei näe WC-potis just kuigi kenad välja ning neid tuleb paigaldada ebahügieenilisse kohta. Nii võib neist saada bakterite kasvulava. Samuti on standardseid WC-seepe ja -geele keeruline paigaldada uute, siseservadeta WC-pottide külge, mille nutikas, vähem puhastamist nõudev ja väiksema veekuluga disain tagab parema hügieeni.

Moodsa DirectFlush loputustehnoloogia ühitamiseks standardsete WC-seepide ja -geelidega ongi Villeroy & Boch töötanud välja ViFresh seina WC-poti, millel on ker-aamikasse integreeritud värskendusvahendi konteiner. Tegemist on eriti hügieenilise meetodiga, sest värskendusaine paigaldamisel või lisamisel, ei pea enam WC-poti sisemusega kokku puutuma. Lisaks näeb ViFresh suurepärane välja, kuna värskendusvahendi konteiner asub keraamika sees ning on kaasasoleva valge või kroomitud korgiga kindlalt suletud. Nii ei puutu laste käed enam kemikaalidega kokku. Lisaboonusena ei pea te edaspidi enam hoidikuid ostma, vaid üksnes soodsama hinnaga täitepakendeid. Samuti ei takista riputatavad tualetivärskendajad enam poti loputamist ning loputusvesi saab vabalt voolata.

ViFresh mudel on saadaval kollektsioonides Subway 2.0 ja Vivia.

 Alkuperä: www.villeroy-boch.eu

Alkuperä: www.villeroy-boch.eu

Siseservata – DirectFlush

Tavapärase WC-poti asemel on siseservata DirectFlush'i WC-potil nutikas loputussüsteem – loputusvee düüsid asetsevad kõrgemal ning poti ülaserv tagab, et loputamise ajal ei pritsi vesi üle serva. Uuenduslikku DirectFlush'i põlvkonda kuuluvad WC-potid puhastuvad seega iga loputuskorra ajal sama hästi kui iseenesest, kuna plekkide ega setete tekkeks ei ole lihtsalt võimalust. DirectFlush'i tehnoloogia säästab ka vett, kasutades vaid 3 või 4,5 liitrit vett loputuskorra kohta, kusjuures loputuse tõhusus sellest ei muutu. Ja kui natuke ongi vaja koristada, käib see siseservata poti puhul kiirelt ja lihtsalt.

Bakterivastane – AntiBac

Villeroy & Bochil on midagi ka bakterite vastu võitlemiseks – uus bakterivastane AntiBac glasuur, mida kasutatakse nii keraamika kui ka prill-laua puhul, kuna see tehnoloogia vähendab bakterite kasvu enam kui 99,9% võrra. AntiBac'i on sertifitseerinud nii Bundesanstalt für Materialforschung und -prüfung (BAM) kui ka sõltumatu BOKEN Quality Evaluation Institute. AntiBac'i bakterivastane toime kestab püsivalt.

Lihtne hooldus – CeramicPlus

Villeroy & Boch on töötanud välja sanitaarkeraamika pinnatöötluse CermanicPlus, mis tõrjub igapäevase kasutamise käigus tekkivat mustust. Spetsiaalselt töödeldud keraamikapind tõrjub mustuseosakesi ja vett. Tulemus: CeramicPlus pinnatöötlusega WC-poti külge ei kleepu peaaegu midagi ning veepiisad kaovad kiiresti pärast iga loputuskorda. Nii püsib WC-pott sama hästi kui ise puhtana ja seda on vajaduse korral äärmiselt lihtne puhastada – p¬iisab niiskest lapist ja veest. WC-poti puhtana hoidmiseks ei ole vaja kasutada agressiivseid puhastusvahendeid ka juhul, kui vesi on kare. Nii säästate keskkonda, aega ja raha.

 Alkuperä: www.villeroy-boch.eu

Alkuperä: www.villeroy-boch.eu

Loe Villeroy & Bochist lähemalt Facebookist ja kodulehtedelt www.gustavsberg.ee, www.villeroy-boch.eu

Lisätty: 11.10.2016

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

Puh.:
+372 646 0312
Osoite:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.