Artikkelit ja uutiset

Common Mööbliäri diivan Ode tõestab, et ka modernne võib olla mugav

Elegantne detailikäsitlus ning modernne vorm on väärtused, mis võtavad hästi kokku diivani Ode olemuse. Pealtnäha lihtne diivan peidab endas aga olulist mugavusfaktorit edasi-tagasi liikuvate seljatugede ja reguleeritavate käetugede näol. Nii saab igaüks omale sobiva asendi leida, et end mõnusalt televiisori ette seada.

 Alkuperä: common.ee

Alkuperä: common.ee

Ode diivanid on saadaval kahes variandis: nurgaga diivan ning klassikaline 2-kohaline - neile pakub lisavõimalusi eraldiseisev tumba. Diivanite põhikangas on kvaliteetne ja efektne A-kategooria mööblikangas Milton, millel on 16 erinevat värvitooni. Kangavalik on kaupluses aga palju suurem ega piirdu vaid Milton kangaga. Huvi ja soovi korral tasub pöörduda Common Mööbliäri klienditeeniduse poole, et leida endale sobivaim materjal ja toon.

Ode diivani karkass on valmistatud täispuidust ja kasevineerist, pehmuse tagavad metallist sik-sak vedrud ning kõrgema klassi HR poroloon.
Hoolikalt valitud mehhanismid ja materjalid ning põhjalik viimistlus on diivanist teinud tõelise pärli, mille vastupidavusele võib kindel olla ka aastate pärast.

 Alkuperä: common.ee

Alkuperä: common.ee

Common Mööbliäri kaubamärgi all valminud diivanid on personaalsed, mugavad ja vastupidavad. Ettevõtte tootmistiim omab varsti juba 10-aastast töökogemust ning on spetsialiseerunud just pehme mööbli tootmisele.

Kui otsid diivanit, mis on ühtlasi pilkupüüdev ning praktiline, siis on Ode diivan just ainuõige valik. Tule tutvu diivaniga Common Mööbliäri kaupluses Tööstuse tee 8, Tõrvandi või külasta ettevõtet ka 12.-14. oktoobril Tartus messil Ehitus ja Sisustus.

Diivanid on leitavad ka e-poes www.common.ee.

Lisätty: 20.09.2017

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää