Artikkelit ja uutiset

AXOR Uno vannitoakollektsioon: täiuslikkuseni viimistletud puhas disain

Mudeliga AXOR Uno esitles AXOR oma uut vannitoakollektsiooni tänavusel ISH messil Frankfurdis. Kollektsiooni kaks erinevat stiilivariatsiooni on inspireeritud veetorudest - kõige iidsematest vee juhtimise seadmetest. AXOR Uno kollektsioon on loodud koostöös Stuttgartis asuva Phoenix Design disainistuudioga.

 Alkuperä: www.axor-design.com

Alkuperä: www.axor-design.com

Lihtsavormiline disainikeel ja esteetiline konstruktsioon
AXOR Uno kollektsioonis järgitakse läbivalt puristliku kunstivoolu algupäraseid kompromissituid disainipõhimõtteid: kaks täpselt vormitud silindrit, mis on omavahel ühendatud täisnurga all. Segistitilad ja käepidemed on saadaval radikaalselt sirgetes või õrnalt ümardatud versioonides. Segistite täpsed kontuurid ja kuldlõike kohaselt esile tõstetud proportsioonid on kollektsiooni iseloomulikud stiilijooned, mis annavad detailidele erilise aura ning kirka ja elegantse väljanägemise igas keskkonnas. Spetsiaalne pinnaviimistlus lisab sära sellele kollektsioonile, millesse kuulub rohkem kui 70 toodet valamute, duššide ja vannide jaoks.

 Alkuperä: www.axor-design.com

Alkuperä: www.axor-design.com

Puristlik funktsionaalne disain
Radikaalne ja kaasaegne purism – need mõlemad stiilisuunad rõhutavad funktsioonide lihtsust. AXOR Uno segistite kasutusviis on minimaalselt lihtne: veevool avatakse või suletakse Select-nuppu vajutades, nn nullkäepidet (zero handle) pöörates või ergonoomilist loogaga käepidet (loop handle) tõstes.

“Kõrgeima tehnoloogilise tasemega AXOR Uno on puristliku stiili kehastus: puhas, minimalistlik, delikaatne. See kollektsioon sisaldab purismi kõige võluvamaid jooni nii vormi kui funktsiooni poole pealt. Iga individuaalne toode väljendab materjali väärtustamist ning on täpse ja järjepideva konstruktsiooniga. Põhiteguriks on meie pühendumine täiuslikkuse saavutamisele disainis, teostuses ja funktsionaalsuses,” selgitab Silke Giessler, AXORi kaubamärgi turundusjuht.

 Alkuperä: www.axor-design.com

Alkuperä: www.axor-design.com

AXOR kavandab, konstrueerib ja toodab segisteid, dušše ja tarvikuid luksuslike vannitubade ning köökide jaoks, et muuta need täiuslikuks. Kõrgeimal esteetilisel ja tehnoloogilisel tasemel luuakse avangardistlikke ja ainulaadseid üksiktooteid ning kollektsioone. Mõningaid neist peetakse tänapäevani vannitoadisaini klassikaks. Koos järgivad need motot „Form follows Perfection“: tootearendus ei lõpe enne, kui enam pole midagi võimalik lisada või ära võtta. Selle põhimõtte järgi on loodud trende rajavaid disainiobjekte üle kahekümne aasta koostöös maailmakuulsate disaineritega, kelle hulka kuuluvad näiteks Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud ja Patricia Urquiola. AXOR on Hansgrohe grupi kaubamärk.

www.hansgrohe.ee
Hansgrohe ja Axor Facebookis

Lisätty: 10.11.2017

Pharo/axor

Puh.:
+372 682 6829
Osoite:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.