Artikkelit ja uutiset

7 lihtsat kingiideed perele ja sõpradele Home4you sisustuskaubamajalt

Oleme pidevalt - eriti aga jõulude eel - hädas, kuidas ja kust leida häid kingiideid ja mida üldse kinkida. Home4you tuleb aga oma tootevalikuga appi ning jagab praktilisi ja inspireerivaid ideid kellele ja mida kinkida.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

1. Mida kinkida naisele?

Naistega on enamasti lihtne, nemad rõõmustavad igasuguste ilusate asjade üle – ehted, kosmeetika, riided jne. Kuna naistel on tavaliselt kõiki neid asju palju, siis siit on lihtne edasi minna. Ehteid on vaja kusagile panna – kingiidee – ehtekarp , ehtehoidja, kaunis klaasist kauss jne. Kuna naised huvituvad enamasti ka oma kodu kaunistamisest, kingi neile ilus küünlajalg või klaasist dekoratiivne vaagen sarjast KAPPA, hästi lõhnav ja ilusa värviga küünal, laudlina või linik, kruus, pehme pleed või lillevaas koos lilledega.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

2. Mida kinkida mehele või isale?

Meestega on veidi keerulisem, aga Home4you valikust sobivad neile hästi mõnusad pleedid, soojad lambanahad, asjalikud kruusid, soliidsed kontoritooted sarjast WALTER ja kokandushuvilisele sarja BAMBOO HOME köögitarbed.

Sari WALTER Alkuperä: www.home4you.ee

Sari WALTER Alkuperä: www.home4you.ee

3. Mida kinkida lapsele?

Laste rõõmustamiseks vali kingituseks turvavõrguga batuut. Turvaline ja kvaliteetne batuut Home4you valikust viib lapsed arvuti tagant sportima ning tavasuuruses batuut sobib hüppamiseks tervele perele. Home4you pakub traditsiooniliselt igaks looma-aastaks temaatilisi esemeid, nagu mänguasjad, kruusid jms. Nende esemete hulgast on alati lihtne lastele kingitusi valida. Samuti sobivad kingitusteks rahakassad ning tuntud muinasjututegelastega padjad. Väiksematele lastele sobib plastikust kiik ning liivakast, värvilisest kangast ripptool sarjast El Salvador või mõnus kott-tool (sobib näiteks ka terrassile). Hea valiku kingiideid leiad Home4you kingiideed lastele rubriigist.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

4. Mida kinkida emale?

Tore on kinkida ka esemeid, mis on lihtsalt ilusad. Emale sobivad suurepäraselt meie valikust pehme pleed, kaunis küünlajalg, kruus või ilus laudlina, mida ta ise ei raatsiks endale osta. Kingi pildiraam koos oma perekonna fotoga või kaunis klaasist nõu täidetuna isevalmistatud küpsistega. Hästi lõhnav küünal klaaspurgis, latern koos küünlaga või uus klaasist jõuluehete komplekt teevad emale kindlasti rõõmu.

Sari BAMBOO HOME Alkuperä: www.home4you.ee

Sari BAMBOO HOME Alkuperä: www.home4you.ee

5. Mida kinkida sõbrale?

Kingi seda, mida ise ka tahaksid saada, nii on kingitus alati südamega valitud. Sõbrale kinkimiseks sobivad hästi lõbusa pildiga kruus, termokruus või joogipudel, pleed, lambanahk, piknikukorv, veinikarp koos veiniga, uhke lillevaas koos lilledega, uhke pilt seinale. Kui praktilist kinki ei oska valida, siis lõbus kingitus sobib sõbrale alati.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

6. Mida kinkida soolaleivaks?

Külla minnes kinki otsides võiks mõelda ka mööbliesemetele. Teatavasti uues kodus on alati palju asju puudu ning sel moel võib suurema seltskonnaga uue kodu omanikule kinkida midagi väärtuslikku – uued toolid söögituppa või tugitool teleri ette. Praktilised tumbad sobivad samuti suurepäraselt – neid on erinevates mustrites ja stiilides ning nad võtavad vähe ruumi ja sobivad peaaegu igasse tuppa. Tore ja luksuslik kingitus on ripptool, mida paljud ise endale tavaliselt ei osta, kuigi tahaksid. Suuremat mööblit kinkides peab muidugi teadma, mida kingi saajal vaja on ning mis koju sobib (kui siiski ripptooli ei ole kusagile riputada või see ei mahu tuppa/ rõdule, siis sellest keegi rõõmu ei tunne). Alati sobivad kaunid pokaalid, nõud kinkekarbis või mõni lillevaas.

Soolaleivakingiks või kingituseks üldse sobib alati ideaalselt Home4you kinkekaart – koduomanik saab ise valida, mida tal koju vaja on ning kõik on õnnelikud.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

7. Mida kinkida jõuludeks?

Kõige pingelisem kingituste tegemise aeg – neid on palju kellele tahaks midagi kinkida, aga ideed saavad sageli kiiresti otsa. Varasematel aastatel on kõik juba ära kingitud, mida siis nüüd, sel aastal teha? Home4you valikus on igal aastal palju uusi jõuluehteid. Suurepärast kollektsiooni pakuvad alati SHISHI jõuluehted, kus on igal aastal uued põnevad mudelid. Uued Home4you jõuluehted on sel aastal klaasist, mis on hetkel väga trendikas materjal. Kinkimisele mõeldes oleme neist teinud väikesed komplektid. Jõuluehe on väga hea kingiidee, sest aeg-ajalt võiks jõulupuule uue välimuse anda ning selleks dekoratsioone vahetades on seda lihtne teha. Kuusk saab täiesti uue ilme ning tuba koos sellega. Õiget tunnet loovad ka jõulutekstiilid, temaatilised linikud ja padjad jõuluvärvides teevad kodu hubasemaks ning valmistava lastele palju rõõmu. Talvemotiividega tekstiilid sobivad kasutamiseks kogu pimedal, sombusel perioodil aasta lõpus ning ei muutu lühiajalise kasutamise tõttu igavaks ka järgmisel aastal uuesti välja võttes. Kingituseks sobivad alati jõuludekoratsioonid, küünlad, küünlajalad, lambanahad, pleedid - kõik sellised lihtsad kuid mõnusad ja jõululikud esemed. Lisaks saab meie valikust kohe kaasa haarata sobivad kinkekotid ja kinkekarbid, kuhu oma kingitus pakkida.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

Söögitoamööbel Alkuperä: www.home4you.ee

Söögitoamööbel Alkuperä: www.home4you.ee

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

Lisainfo:
Telefon: +372 639 3936
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Lisätty: 18.12.2017

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää