Artikkelit ja uutiset

Oot-Oot Stuudio tutvustas sisustusmessil "Interjöör 2018" uusi tooteid

20.- 22. aprillil toimus Eesti Näituste messikeskuses kodumaa suurim sisustusmess "Interjöör 2018", mis pakkus palju uudistamist nii sisustus-, disaini- kui ka aiandushuvilistele. Oot-Oot Stuudio andis sellesse oma panuse, tutvustades messil mitmeid uusi tooteid.

 Alkuperä: oot-oot.com

Alkuperä: oot-oot.com

Öeldakse, et head asja ei ole kunagi liiga palju - küll aga sedajagu, kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid maitseid. Oot-Oot Stuudio on sellega arvestanud ja täiendanud tugitoolide kollektsiooni veelgi, et pakkuda jätkuvalt head disaini, funktsionaalsust ja ergonoomikat, aga seda mitmesugustes erinevates vormides. Täna on stuudiol kokku neli erinevat tugitooli. Neljas, sisustusmessil esmakordselt publiku ette toodud tugitool NOA, on klassikaline ja pehme. See on konstrueeritud puitraamile, sees on HR poroloon ja sik-sak vedrud, mis teevad tooli mugavaks ja vastupidavaks. Saarepuidust pikad käetoed - naturaalsed või musta värvi - lubavad kätel puhata täisulatuses. NOA ja tema juurde kuuluv järi on kahtlemata headeks abilisteks sõprade võõrustamisel elutoas, lõõgastushetkedeks (kodu)kontoris ja ühtlasi selleks, et saaksid täiel rinnal nautida neid haruldasi päevi, mil võtad aja iseendale ning unustad end tundideks lugema mõnd eriti head raamatut või tegelema hoopis käsitööga.

 Alkuperä: oot-oot.com

Alkuperä: oot-oot.com

Neid, kelle süda kuulub tugitoolile VOOG, rõõmustab Oot-Oot aga uue järi ja metalljalgadega. Nüüd ei hoia VOOGi püsti enam mitte üksnes naturaalsed puidu- või musta värvi jalad, vaid ka peenikesed mustad metalltorud. Olenemata sellest, kas interjöör igatseb soojust kiirgavat puitu või pigem industriaalset hõngu edasiandvat metalli - mõlemad variandid on Oot-Oot Stuudios olemas. Järi annab jällegi hea võimaluse pärast pikka tööpäeva pisut jalga puhata.

Messil pakkus silmailu ka uus diivan FIORD, mis näeb pildi peal väga pehme välja ja päris ausalt – seda ta ka on. Diivani puitkarkassi pehmendavad hästi õhku läbilaskev ja vastupidav HR poroloon ning patjades peituvad sulgkambrid. Seejuures kaitseb patjadesse integreeritud vineerplaat patju äravajumise eest. FIORD on saadaval kahes suuruses ja ka etteulatuva nurgaosaga, et diivanile mahuks sama palju inimesi kui mahub häid lambaid ühte lauta. FIORD lubab vastavalt maitsele valida endale mõnusate naturaalse ja musta värvi saarepuidust või šikkide peenikeste metalljalgade vahel.

 Alkuperä: oot-oot.com

Alkuperä: oot-oot.com

Viimase uudisena tutvustas Oot-Oot messil uut tumbat WING, mis on minimalistlik, ent vimkaga, sest selle servad meenutavad tiibu. Vana-Kreekas sümboliseerisid tiivad rändamist. Sobides hästi istmeks buduaarlaua ette, magamistoas voodijalutsiks või abimeheks esikus, on WING juures ja abiks just neil hetkedel, mil oled seadmas end valmis eesootavateks seiklusteks kodust väljapool.

 Alkuperä: oot-oot.com

Alkuperä: oot-oot.com

Tutvu uute toodetega Oot-Oot Stuudios Tallinnas, aadressil Veerenni 24.
Külasta ka Oot-Oot Stuudio veebipoodi www.oot-oot.com.

Lisätty: 24.04.2018

Oot-Oot Stuudio

Puh.:
+372 5373 0049
Osoite:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää