Artikkelit ja uutiset

Uudne ja kiire kinnitus Thermory termomänd ja termosaar terrassilaudadele!

Kodu terrassil koguneb aja jooksul võrratuid ja mäletamist väärt hetki. Päikeselisel päeval meeliskleme seal soojuses, hilisemal tunnil naudime pikka õhtusööki pere ja sõpradega või põrnitseme tähti taevas. Need on hetked iseendale, värskes õhus ja naturaalsel pinnal, sest just nii, soojalt ja kutsuvalt mõjub naturaalne puit.


Termopuit loob kindla ja kemikaalivaba pinna. Erinevalt komposiitlahendustest ei kasutata Thermory puidus tootmisel ühtegi plastmaterjali, ikka ja ainult kõrget temperatuuri ja veeauru. Kasutatav puit pärineb vaid jätkusuutlikult majandatavatest metsadest, vihmametsade lageraiet Thermory ei toeta. Nõnda on tagatud tervislik kodune keskkond ning loodusesse ei satu probleemsed jäätmed.

Keskkonnasäästlikkuse kõrval meelitab ka mitu praktilisemat aspekti. Näiteks ei lähe termopuit otsese päikese all nii ruttu tuliseks kui komposiitmaterjalidest terrassid. Thermory terrasside puhul on kaks peamist puiduliiki: saar ja mänd. Thermory saart iseloomustab läbiv tume toon ning ilmekas puidustruktuur. See lisab terrassile luksusliku tumeda ja eksootilise nüansi. Thermory mänd on aga heledam, sooja meetooni.

Thermory terrassid sobivad looma ka avalike ruumide atmosfääri
Siinjuures on oluline nüanss vastupidavus. Thermory saarele on omistatud kõrgeim vastupidavusklass eri puiduliikide ja -töötlustega võrreldes. Thermory saare ja männi stabiilsuse ja püsivuse tagab termotöötlus Intense, mille käigus kuumutatakse puitu kuni 215 kraadini.

Ilma hoolduseta omandab ka termopuit hõbehalli tooni, ent materjal ise on endiselt ilmastikukindel. Loomulikku halli tooni puitterrassid on levinud näiteks Skandinaavias, kus puidutooni säilitamisele suurt rõhku ei panda ja uus toon muutub ise osaks eksterjööri kujundusest. Kuid puitpinda regulaarselt puhastades ja UV-kaitsega õliga kattes on võimalik säilitada termosaare sügav šokolaaditoon.

Uudne kinnituslahendus – Thermory PaCS©
Thermory PaCS® on innovaatiline kinnitussüsteem, mis on mõeldud kiireks ja hõlpsaks paigaldamiseks. See koosneb spetsiaalse profiiliga Thermory laudadest, millel on tagaküljel soon täiuslikuks kinnitamiseks JuAn® klambritega. Tulemuseks on kaunis kruvivaba terrassipind ja seda lihtsaimal võimalikul moel: lauad kinnituvad klambrite külge vaid kerge surumisega.


Clip Strip on kinnitusklamber PaCS® terrassilaudadele. PaCS Strip kinnitatakse alustaladele. Klambrite otsad sobituvad omavahel kokku ning kinnitatakse alustala külge. Seejärel kinnituvad terrassilauad hõlpsasti klambrite külge. Laudade vahele jääb 5 mm. Klambritega tulevad kaasa roostevabast terasest kruvid. Arvestuslik kogus PaCS Strip klambreid: 7,5 tk/m2 (alustalade soovituslik vahekaugus 400mm).



Uuri lähemalt ka Puumarketi esindustest või kodulehelt www.puumarket.ee.

Lisätty: 09.04.2019

Puumarket AS

Puh.:
+372 679 1551
Osoite:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää