Artikkelit ja uutiset

SUVEVÄRSKENDUS Common Mööbliäris

Aastaaja vahetumisega muutub väljas olev meeleolu ja see loob värske tunde. Miks mitte tuua seda värskust ja kontrasti ka tuppa. Uue ‘vaibi’ loomiseks ei pea ilmtingimata kulutama palju raha. Alguseks on mõistlik visata pilk peale sellele, mis on sul kodus juba olemas.

Skandinaaviapärane tugitool Chisa ja abilaud Osborn.

Skandinaaviapärane tugitool Chisa ja abilaud Osborn.

Väga hea on alustada näiteks mööbli ümber paigutamisest ja mitte piiritletult ühes toas vaid tubade vahel! See võib alguses tunduda harjumatu aga organiseeritud kaos loob kindlasti suurima kontrasti kulunud ilmele. Uuesti tasub paigutada ka valgusteid kuna see muudab meeleolu väga palju.


Järgmiseks tasub seada samm ehituspoodi ja tuua paar uut värvi või uus tapeet. Juba ühe seina muutmisest piisab, et tuba oleks uues kuues! Kui julgust jagub, siis võid võõbata ka mõne vanema mööblieseme üle.

Garnet

Garnet

Tühja seinapinda tasub ära kasutada riiulite ja piltide tarbeks (vaheta raamides fotosid). Ilmtingimata ei pea kõik olema uus, sest huvitava kombinatsiooni saab just uue ja vana klapitamisel. Sekkaritest leiab taskukohase hinnaga maale, printe ja pudukaupa, mida on hea eksponeerida.


Unustada ei tasu, et praegu on taimed väga trendikad ja suurepärased tervislikud sisustuselemendid!

Sherman

Sherman

Põhilistele toonidele ja objektidele tasub valida kõrvale väiksemaid esemeid, mis on kärtsakama värviga.

Avola

Avola

Hooajaliseks värskenduseks koju uusi mööbliesemeid valides tasub mõelda, et nad oleksid paindlikud. Nt peegel, tumba, diivanilaud ja abilaud on kerge vaevaga ümber paigutatavad ja mahuvad igasse tuppa.

Märksõnaks DIY, trendid ja julge pealehakkamine, sest antud lahendused ei pea jääma igaveseks ja sügise saabudes on tore jälle uut tuua, kodu natukene muuta!

Lisätty: 19.06.2019

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää