Artikkelit ja uutiset

Kuidas valida lapse tuppa mööblit?

Lapse tuppa mööbli valimine võib tunduda väljakutsena. Tuleb leida midagi, mis sobib mõlemale osapoolele aga arvestada ka sellega, et laps kasvab asjadest kiirelt välja. Õnneks on valik tänapäeval üsna lai ja mõningate nippidega on otsuseid kergem langetada.

Multifunktsionaalne Bubu narivoodi kirjutuslauaga

Multifunktsionaalne Bubu narivoodi kirjutuslauaga

Lapse tuppa saab osta igasuguse hinnaga mööblit ja seega on mõistlik alustuseks paika panna eelarve millega toimetama hakatakse.

Minimalistlik Seaford seeria.

Minimalistlik Seaford seeria.

Kui tegu pole päris väikese lapsega, siis tuleb kindlasti küsida ka temalt arvamust. Alates kolmandast eluaastast teab laps väga hästi, mis talle meeldib ja mitte. See muidugi ei tähenda, et koos peab minema parketti ja liiste valima. Lapse protsessi kaasamine ja talle valikuvõimaluse andmine, ütleb talle, et see on tema tuba ja lõpptulemus meeldib talle kindlasti rohkem. Kõige selle lihtsustamiseks on hea idee mööblikomplektid välja valida ja lapsele presenteerida mitut erinevat võimalust. Kui inspiratsiooni napib, siis leiad seda meie piltidelt.

Voodi Agnes

Voodi Agnes

Lähenemine lastetoa mööblile peab olema natukene teistmoodi juba puht sel põhjusel, et lapsed kasvavad. Koos eelarve osas otsuse langetamisega tuleb ka mõelda, kas tahad peagi uue väljamineku teha või valid midagi sellist, mis peab aja kulgedes kauem vastu muutuvale maitsele, meelele ja kasvule. Näiteks on üks olulisemaid aspekte valida kohe suurem voodi ja mitte oodata hetkeni mil lapsel on ebamugav magada.

Kirjutuslaud Leon

Kirjutuslaud Leon

Lapse toa sisustamise teeb lõbusaks fakt, et ei ole otseselt tarvis sisekujunduse reeglitest rangelt kinni pidada. Kui lapsele meeldivad erksad värvid, siis kasutage neid julgelt aga sealjuures targalt. Tuba on paindlikum, kui erksad värvid pole kantud seintele, vaid on esindatud kergelt muudetavate asjade näol (nt. voodipesu, vaip jm tekstiil).


Lapse toa olemus ja sisustus peaksid peegeldama seda, kes ta on ja kelleks ta saada tahab. Päeva lõpuks on tegu pelgupaigaga mida me kõik vajame!

Lisätty: 22.08.2019

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää