Artikkelit ja uutiset

Põhjamaise vannitoa disainipärlid

Kuna veedame igapäevaselt ja eriti hommikuti vannitoas üksjagu aega, peab selle sisustus olema selline, mis annab päevale hea alguse. ELKE Mööbel valis välja oma hetkelemmikud, mis stiilsesse vannituppa loodud on.

Giant Waffle rätikud HAYlt
Saunalina ja käterätiku suurustes ja mitmes pastelses värvitoonis Giant Waffle rätikud on kõigi vahvlimustriga rätikute austajate lemmik.

Giant Waffle saunalina. Tootja HAY

Giant Waffle saunalina. Tootja HAY

Terviklik vannitoa-aksessuaaride sari Menult
Menu niigi juba väga lai ja põhjalik vannitoasari täienes hiljuti mitme uue aksessuaariga. Nüüd leiab lisaks rätiku- ja tualettpaberihoidjatele, prügikastidele, topsikutele, seebipumbale, WC-harjadele, rätikuredelile ja põrandakuivatajale ka väikese riiuli, kus on hea näiteks šampoone ja dušigeele hoida. Uudisena on paljud tooted (nt WC-harjad, seebipumbad) saadaval ka seinale kinnitatavatena.

Hambaharjatops ja seebipump

Hambaharjatops ja seebipump

Rätikuhoidjad ja vannitoariiul

Rätikuhoidjad ja vannitoariiul

tualettpaberihoidja

tualettpaberihoidja

rätikuredel

rätikuredel

Verde peegel Woudilt
Verde on tohutult nutikas peegel, mis suudab tänu rohketele säilitusvõimalustele silmad ette teha nii mõnelegi riiulile. Peeglitagune on varustatud riidepuu hoidjaga ning väikese, kuid palju asju mahutava riiuliga. Peegli alumist äärt saab samuti kasutada pisiasjade ja/või rätikute hoidmiseks.

Verde peegel

Verde peegel

Folded riiulid, Framed peeglid ja The Dots Metal nagid Muutolt
Metallist Folded riiul sobib vannituppa, kus napib seinapinda suuremateks riiuliteks. Kahe täiendava riputuskonksuga riiulid on uudisena saadaval uutes suurustes ja värvitoonides. Kaunid Framed peeglid on valikus väiksemas ja suuremas suuruses, mis saadaval kolmes värvitoonis. Suurema peegli saab seinale paigaldada nii pikuti kui ka laiuti. The Dots Metal seinanagid enam suurt tutvustamist ei vaja – tegu on disainiikooniga, mis on vannitoa seinal ühtmoodi vinge nii ilma rätikuta kui ka rätikuga.

The Dots Metal nagid, Framed peegel ja Folded riiul

The Dots Metal nagid, Framed peegel ja Folded riiul

Dora stange ferm LIVINGult
Dora võimaldab oma ilusaid vannitoarätikuid kaunilt kõigile näidata ja on ühtlasi pärast dušši heaks viisiks nende kuivatamiseks.

Dora stange

Dora stange

Tann hambaharjad HAYlt
Väga laias värvivalikus Tann hambaharjad suudavad tuua väga vajalikke värvilaike (ja ka disaini!) ka suhteliselt ühevärvilisse vannituppa.

Tann hambaharjad

Tann hambaharjad

Rätiku- ja tualettpaberihoidja ferm LIVINGult
ferm rätikuhoidja ja tualettpaberihoidja moodustavad minimalistlikult esteetilise terviku.

rätikuhoidja

rätikuhoidja

tualettpaberihoidja

tualettpaberihoidja

String riiulisüsteemid
Kui vannituba vajab mahukamat riiulit, on heaks valikuks String riiulisüsteemid. Stringi võlu on hästi suur valik mooduleid, millest saab kokku panna just nii suure või väikese komplekti nagu tarvis ja nagu mahub. Riiulit saab täiendada mitmete väga vajalike lisadega – aksessuaaride valikust leiab näiteks rätikuhoidjad, nagid, säilituskorvid, tarvikutetaskud jne.

String riiulisüsteemid

String riiulisüsteemid

String riiulisüsteem ja aksessuaarid.

String riiulisüsteem ja aksessuaarid.

Pesukorvid ja rätikuhoidjad HAYlt
Rätikute, erinevate vannitoatarvikute, aga ka pesemist ootavate riiete hoidmiseks saab abi HAY pesukorvidest, mis on saadaval kahes kõrguses ja kahes värvis. Nutikust lisab see, väiksemat korvi saab kasutada suure korvi kaanena.

 pesukorvid

pesukorvid

Lisätty: 24.10.2019

ELKE MÖÖBEL

Puh.:
+372 661 7320
Osoite:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää