Artikkelit ja uutiset

Michael Hilgers liitub Radis Furniture’iga

Radis Furniture on ühendanud jõud Berliinis baseeruva arhitekti ja mööblidisaineri Michael Hilgersiga, et luua uus vineermööbli kollektsioon. Disainerina on Michael Hilgers pühendunud tootelahendustele, mis argivajadustest lähtuvalt suudavad mööbli kasutamiskogemust muuta, mitte ei suuna tähelepanu suurejoonelise vormi loomisele.

Saksa arhitekt on tuntud ruumisäästlike ja paindlike elamislahenduste poolest, mida on ka tituleeritud pragmaatiliseks disainiks. Michael Hilgersi “Berliner Bock” auhinnati German Design Award 2019.

Uue mööbli collab-kollektsioon Radis Furniture’ga püüab vastata küsimusele: kuidas saab ruumisäästlik vineermööbel vastata globaalsetele ja praktilistele vajadustele? Radis Furniture tähistab selle väga erilise koostööga oma 9. tööaastat.

Tänaseks on koostööna valminud Radis Furniture’ uusim toode RADIUS - multifunktsionaalne seinalaud.












Tammevineer on enamat kui lihtsalt võimalus

Radis Furniture pakub nüüdsest CARB2 tammespooniga vineeri kõikidele kollektsioonidele. Ehkki madal formaldehüüdi tase on kahjutu, võib pikaajaline ja kõrgema formaldehüüdi sisaldusega vineer põhjustada mitmeid terviserikkeid, sealhulgas nina, kurgu ja silmade ärritust ja ka hingamisteede probleeme (astma sümptomeid). Kõigi nende võimalike kõrvaltoimete tõttu on CARB2 (formaldehüüdivaba) muutunud maailmas tuntud ja nõutud standardiks.













Lisätty: 04.11.2019

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää