Artikkelit ja uutiset

Küsisime Berliinis baseeruvalt disainerilt Michael Hilgersilt ideid kuidas kriisi ajal kodukontoris hakkama saada.

Michael Hilgersi disainitud RADIUS seinalaud. Foto: Radis Furniture

Michael Hilgersi disainitud RADIUS seinalaud. Foto: Radis Furniture

Michael: Praegu lisandub paljudele väikestele korteritele lisafunktsioon, millel algselt ei olnud kohta meie privaatsetel elamispindadel. Töö toimus veel hiljuti kontoris - nüüd on töökoht juba osa meie elamispinnast. Kõik ei taha oma söögilauda töölauaks muuta - sest nagu ka varem, peaks töö- ja eraelus range lahusus püsima jääma.

Argipäev on tähtsam kui kunagi enne - peame ikkagi tundma, nagu läheksime tööle - isegi kui see on vaid mõni meeter liikumist. See tähendab, et vajame kompaktseid laualahendusi, mida saab vajadusel aktiveerida ja siis pärast igapäevast tööd ka peita. Teine oluline tähelepanek on asjade korraldus. Nimelt kõik, mida vajate vastavate töö- ja toimimisfunktsioonide jaoks, peaks olema alati kindlaksmääratud kohas, ehk iga asi pedantselt omal kohal.

Esmapilgul näib ruumisäästlik RADIUS seinalaud võrreldes teie tavalise kontorilauaga üsnagi kompaktselt kitsas - kuid selline lahendus võimaldab meil hästi tööle keskenduda. Kõik tööks vajalik saab oma koha käeulatuses.

Veel üks oluline punkt on töö juures kindlasti privaatsus. Iga pereliige vajab nüüd kodus oma privaatset kohta, kus nad saaksid päeva jooksul olla oma toimetusi tehes. Ruumisäästlik seinalaud võib näiteks muuta magamistoa kontoriks, samal ajal kui lapsed saavad söögilauda kasutada joonistamiseks või koolitööks. Iga ruumi peab osklama maksimaalselt kasutada.

Praegu näib peaaegu kõik olevat muutumises, kuid mõnikord suudavad väike loovus, pragmatism, enesedistsipliin ja muidugi ka kasulikud toodeted keerulised elutingimused lahendada või vähemalt pisutki leevendada.

RADIUS seinalaua omanikuks saab siit

Lisätty: 22.04.2020

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää