Artikkelit ja uutiset

Uus Vista - Radis Furniture’ looduse inspiratsioon



Radis Furniture’il on uudis! Sellel talvel lisandus Radise valikusse ümarlaud ja töölaud Vista. Raul Abneri kujundatud vormimängud on inspireeritud metsast ja loodusest. Mets on inimesele paik hingetõmbeks, pakkudes harmoonilist tasakaalu meie igapäevastele tegevustele. Looduslähedane Vista on kui kiirviit mitmekülgseks kasutamiseks ja sobib nii põimõppeks, kodukontori lauaks kui ka perekonna kokkusaamise kohaks söögilauana.

Püsti kodukontoris


Signatuur-disainiga metalljalad annavad uue ratsionaalse hingamise sisekujunduses. Valikus on ka reguleeritava kõrgusega jalad. Vista töölaud elektriliselt tõstetava tasapinnaga võimaldab tööülesandeid teha kasvõi püsti. Ergonoomiline jalakonsool võimaldab tervislikumalt jaotada tööaega ja tööpinna kõrgust kõigi pereliikmete vahel. Mitmetasandilise jaotusega Vista töölaud on klassikalise sahtli ja klapiga laud, kus saavad kõikvõimalikud e-seadmete juhtmed ja liidesed omale koha jäädes märkamatuks. Mugavaks arvutitööks disainitud laua eripäraks on tööpinna kohal olev tasand, mis tõelise FFF - ‘form follows function’ egiidi all loob tervikliku töökeskkonna.



Materjalidest kasutusel vineer, mis kaetud vastupidava kõrgsurvelaminaadi või tammespooniga asetumas antratsiit-musta kattega metallist jalgadel. Uue Vista töölaua ja ümarlauaga saab eksklusiivselt tutvuda 4roomi salongis Tallinnas, Pärnu mnt 110. Rohkem infot värvitoonide ja mõõtmete kohta leiab veebist: www.radis.ee

Lisätty: 15.12.2020

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää