Artikkelit ja uutiset

Kuidas valida lastetoa mööblit?

Lastele mööbli valimine ei ole kerge ülesanne. Tuleb leida kombinatsioon ohutust, praktilisest ja ilusast mööblist. Jagame teiega näpunäiteid, millele lastetoa mööblit valides
mõelda.


Kuidas valida lapsele sobiv disain?
Paljud tahavad, et lastetoa mööblil poleks teravaid nurki. See tagab ohutuse eriti just väikelaste puhul. Unolikist leiab ümarate nurkadega kollektsioone nagu näiteks Jaanika. Mööblit on võimalik ka oma vajaduste järgi kujundada.

Kas eelistada täispuidust, plastmassist või saepurust mööblit?
Kui otsid kestvat mööblit, siis tasub eelistada täispuitu. Eriti just lehtpuidust (tamm, kask) mööbel on tugev ja vastupidav. Täispuitmööbel on valikutest kindlasti ka kõige looduslikum ja tervislikum. Iga vanem tahab luua oma lapsele ohutu keskkonna. Väikelapsed hakkavad mingis vanuses piire kompama, turnima, ronima ja selle käigus võivad nad endale mööbli peale tõmmata, tooliga ümber kukkuda vms. Täispuidust lastemööbel on massiivne ja sellega juba nii kergesti ümber ei kuku.


Millist kirjutuslauda ja tooli valida?
Oluline on, et tooli ja kirjutuslaua kõrgus kokku sobiksid. See aitab vähendada lihaspingeid ja hoida rühti. Unolikis saame teha kirjutuslaua just sinu vajadusele sobiva kõrgusega. Lapse kirjutuslaual võiks kindlasti olla ka sahtlid. Kui on vajadus hoiustada palju asju, siis soovitame valida kahe sahtliboksiga kirjutuslaud.


Millist voodit valida?
Kui soovite, et üks voodi oleks sobiv erinevas vanuses lastele või ei peaks ühele lapsele pidevalt uut ostma, siis tasub eelistada pikendatavat voodit, nagu näiteks Kevin. Kui ühes
toas magavad kaks last, tasub mõelda nari soetamisele. Nari hoiab ruumi kokku – nii jääb lastel mängimiseks rohkem pinda. Ruumi kokkuhoiuks on hea lahendus ka hoiukastiga voodi.

Kuidas täispuidust mööblit puhastada?
Piisab kui puhastada pehme niiske lapiga. Keemiata puhastamine on parim nii lapse tervise kui mööbli jaoks. Kui aga mööblile on läinud pindmised plekid nagu pliiatsijäljed vms, siis on abi lihvimisest. Naturaalsest täispuidust mööblit on lihtne korduvalt lihvida ja uuesti oma maitse järgi toonida. Seda ei saa teha näiteks saepurust või klaasist mööbli puhul. Unolik pakub laias valikus lastetoa mööblit , mis on ajatu disainiga. Seetõttu ei ole vajadust sageli uut mööblit osta. Küll aga saab teha kerge värskenduse mööbli lihvimise ja uuesti
toonimise abil. Täispuitmööblit võib toonida laki, peitsi, vaha või mööblivärviga. Unolik mööblile on valikus kuni 14 erinevat tooni.

Kui sa ei leia Unoliki standardtoodete valikust sobivat mööblit, siis teeme koos just Sinu vajadustele sobiva lahenduse.
Meie aastatepikkuse kogemusega müügikonsultandid annavad sisustusalast nõu iga päev Tallinna Järve Keskuse ja Tartu Jõe Keskuse mööblisalongides.

Lisätty: 16.08.2021

Unolik

Puh.:
+372 5191 1255
Osoite:
Pärnu mnt 238, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää