Artikkelit ja uutiset

Milline diivan valida?

Suur diivanite valik on ühelt poolt hea, teisalt halb, sest lai tootevalik võib muuta valiku tegemise äärmiselt keeruliseks. Milline diivan valida: nurgadiivan, lahtikäiv diivan, väike diivan? Selgitame lahti, millised on erinevate diivanite eelised ja kuidas valida just selline, mida sa vajad.


Väikesed diivanid
Väikesed diivanid, millele mahub istuma kaks kuni kolm inimest, on ideaalsed väik semasse elutuppa, kus ei ole palju ruumi suurema istumiskoha jaoks. Aga lisaks sellele sobivad sellised diivanid külalistetuppa või kodukontorisse, kui sa soovid luua lisa istumiskohti.

Väikesed diivanid ei ole aga ainult pisikesse ruumi: kui sinu elutuba on vastupidi, just väga suur ja avar, siis sa võid valida mitu väiksemat diivanit, millest luua ideaalne istumisala ümber oma diivanilaua. Vali 2-3 sellist diivanit, ehk isegi mõni tumba või tugitoo, ja sa saad väga mugava ja praktilise elutoa kujunduse.

Kui sul on juba kodus diivan või diivanid, siis sa võid alati mõelda ka sellele, kuidas neid värskendada, ehk ei pea sa soetama uusi diivaneid, vaid piisab kanga välja vahetamisest.

Nurgadiivanid
Vahest arvatakse, et nurgadiivan on mõeldud suurtesse ja avaratesse elutubadesse. Suuremad nurgadiivanid, millele mahutab lausa kaheksa inimest, on väga sobilikuks valikuks suurde ruumi, aga kõik nurgadiivanid ei ole nii suured. Sa võid leida ka nurgadiivani, mis mahutab kolm kuni neli inimest, sobides keskmise suurusega suurde tuppa imehästi.

Nurgadiivani suureks võluks on see, et sa saad selle mahutada enda toa nurga, hoides kokku ruumi. Teine võimalus on see asetada keset tuba, kasutades seda suurema ruumi eraldamiseks.

Lahtikäivad diivanid ehk diivanvoodid
Nii nagu ka seda tüüpi diivanite nimi ütleb, on neid võimalik kasutada nii diivanina kui ka voodina. Lahtikäivad diivanid on väga praktiline valik, eriti juhul, kui sul tuleb ette sõprade võõrustamist. Kui sul on olemas lahtikäiv diivan, siis sa ei vaja eraldi külalistetuba või lisavoodeid, et mahutada enda külalised ära.

Paljud diivanvoodid sisaldavad ka pesukaste, mis annab sulle lisaruumi, kuhu paigutada kas voodipesu või riideid ja muid asju, mida parasjagu ei kausta. Sellised lahendused on hädavajalikud kodus, kus ei ole ülemäära palju ruumi.

Vali diivan, mis sobib sinu elutoa interjööriga
Viimaseks, kui sa tead, millist tüüpi diivanit soovid, tuleb valida ka stiil. Diivaneid valmistatakse erinevatest materjalidest nagu naturaalsest nahast, kunstnahast, tekstiilist. Kõikidel materjalidel on omad eelised ja puudused. Vali selline, mis sulle meeldib, mida on kerge puhastada ja mis vastab sinu eelarvele. Naturaalsest nahast diivan kestab kindlasti kaua aega vastu, aga see on tavaliselt kulukam. Sarnaselt päris nahale on ka kunstnahast diivanit kerge puhastada. Kõik diivanid, mis on mõnest tekstiilist valmistatud, on erinevate omadustega, seega uuri lähemalt, mis materjaliga on tegu ja millised on selle omadused ja kuidas seda puhastada. Samuti leiad erinevatest materjalidest diivanid erinevates värvitoonides. Vali konjakpruun nahast diivan või ajatu helehall tekstiilist valmistatud diivan. Valik on sinu!

Lisätty: 22.04.2022

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää