Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Köögid ja lastetoad Tampere elamumessil

Käesoleval suvel on võimalik kuni 12.augustini külastada Tampere lähedal Vuores Soome elamumessi.
Kellel on huvi ehituse, sisekujunduse vastu või käsil oma kodu kujundustööd, siis veel jõuab, sest teadagi on oma silm ju kuningas ja uudistada on seal piisavalt.

Vuores on valmis ehitatud kokku 39 hoonet, millest enamus on eramud (27), lisaks paaris- ja ridamajad ning 3 korrusmaja.

See on tore võimalus jalutada valmis, viimistletud ning täiesti sisustatud majades. Kõik on detailideni paigas. Arhitektide ja sisekujundajate kohta leiab info iga maja ees olevalt tahvlilt.
Võimalik on näha ja tunda, kuidas erinevates olukordades üks või teine materjal või värv mõjub ja tunda, kas just nii kujundatud kodus meeldiks elada või mitte.
Lisaks majadele on kujundatud terrassid, aiad, istutatud taimed, puud ja põõsad.

KÖÖK on kodu süda ja kogu elu keerleb selle ümber ning on huvitav näha lisaks armastatud valgele värvile kontrastiks musta värvi kasutamist - väga effektselt mõjusid must-valged köögid.




Märksa rahulikum mulje jäi köökidest, kus valgele värvile lisandus soe puidutoon.
Üleni valged köögid olid lummavad, tundusid dimensioonituna.
Köök on endiselt eluruumi osa, sellest pisut taandudes või eendudes.



LASTETOAD on enamasti rahuliku, heleda seinapinnaga , samas kirjud ja rõõmsad detailide rohkuses. Sisustuse valikul on fantaasial lastud lennata ja väga erinevaid mööblitükke on julgelt kokku sobitatud.



Koostanud: Liina Ainomäe, sisearhitekt

Sisestatud: 07.08.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki