EHITUS

vana maja katus :) ikka ja jälle

sipsik 26.03.2007 13:01

ei teagi mida panna ,praegu on eterniit ,aga suvel tahaks vahetama hakata ,maja suht vana ehitatud vist mingi 1920 või nii ....
aga nüüd ei teagi mida panna ,plekki nagu ei tahaks ,mõtlesin korra et äkki see kärg katus ,aga kaua selle vastupidavus on ja kas saab ka kuskilt teha hinnapakkumisi ? maja asub pärnumaal

Tsiteeri

marek 27.03.2007 16:13

kärgkatus e.bituumensindel katused kestavad 30 -100 aastat sőltuvalt materjalide kvaliteedist. hinda võid küsida minu meili kaudu

Tsiteeri

sipsik 28.03.2007 21:54

marek kirjutas:
kärgkatus e.bituumensindel katused kestavad 30 -100 aastat sőltuvalt materjalide kvaliteedist. hinda võid küsida minu meili kaudu

aga kirjuta siis mulle oma meil :)

Tsiteeri

silver 29.03.2007 10:34

Kui suur see katus on üldse ? Ja kas terve katus vahetada või ainult kattematerjal ?

Tsiteeri

sipsik 29.03.2007 13:21

:( täpselt polegi ära mõõtnud aga mul on nagu pool maja ,see on selline suur vana maja mis oli kunagi kool ja õpetajate maja ,ei mul ikka vaja katus ära vahetada ,kardan et talad ja roovitus on ka juba suht pudid,,,
tegelt sooviks hinnapakkumisi kusagilt äkki keegi teab mingeid linke ......
ja katsun siis katuse ära ka mõõta:)

Tsiteeri

marek 03.04.2007 14:07

brsmarek@hot.ee

Tsiteeri

reinhold 04.04.2007 19:19

www.reinholdigrupp.ee

Tsiteeri

Rainer 10.04.2007 12:21

Tere! soovikorral vaatan töö üle ja teen hinna pakumise olen firma mis tegeleb ehitus töödega vastada soovikorral e mailile

Tsiteeri

kersti 19.04.2007 23:52

Arvan, et sellele majale on ainuke sobiv katus valtsitud tsinkplekist paani pikkusega ca 2,5 m. Ainult nii saab maja oma hingamise tagasi.

Tsiteeri

Rainer 20.04.2007 12:32

Kindel see aga siis tuleks kindlasti vahetada mõned sarikad ja roovid ja katus tuleb kindla peale üle rihtida aga palju katuse ruute on ......

Tsiteeri

Deniss 23.05.2007 12:34

sipsik kirjutas:
ei teagi mida panna ,praegu on eterniit ,aga suvel tahaks vahetama hakata ,maja suht vana ehitatud vist mingi 1920 või nii ....
aga nüüd ei teagi mida panna ,plekki nagu ei tahaks ,mõtlesin korra et äkki see kärg katus ,aga kaua selle vastupidavus on ja kas saab ka kuskilt teha hinnapakkumisi ? maja asub pärnumaal

külasta see sait www.tegola.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.