EHITUS
vana maja katus :) ikka ja jälle
ei teagi mida panna ,praegu on eterniit ,aga suvel tahaks vahetama hakata ,maja suht vana ehitatud vist mingi 1920 või nii ....
aga nüüd ei teagi mida panna ,plekki nagu ei tahaks ,mõtlesin korra et äkki see kärg katus ,aga kaua selle vastupidavus on ja kas saab ka kuskilt teha hinnapakkumisi ? maja asub pärnumaal
kärgkatus e.bituumensindel katused kestavad 30 -100 aastat sőltuvalt materjalide kvaliteedist. hinda võid küsida minu meili kaudu
kärgkatus e.bituumensindel katused kestavad 30 -100 aastat sőltuvalt materjalide kvaliteedist. hinda võid küsida minu meili kaudu
aga kirjuta siis mulle oma meil

Kui suur see katus on üldse ? Ja kas terve katus vahetada või ainult kattematerjal ?
täpselt polegi ära mõõtnud aga mul on nagu pool maja ,see on selline suur vana maja mis oli kunagi kool ja õpetajate maja ,ei mul ikka vaja katus ära vahetada ,kardan et talad ja roovitus on ka juba suht pudid,,,
tegelt sooviks hinnapakkumisi kusagilt äkki keegi teab mingeid linke ......
ja katsun siis katuse ära ka mõõta:)
brsmarek@hot.ee
www.reinholdigrupp.ee
Tere! soovikorral vaatan töö üle ja teen hinna pakumise olen firma mis tegeleb ehitus töödega vastada soovikorral e mailile
Arvan, et sellele majale on ainuke sobiv katus valtsitud tsinkplekist paani pikkusega ca 2,5 m. Ainult nii saab maja oma hingamise tagasi.
Kindel see aga siis tuleks kindlasti vahetada mõned sarikad ja roovid ja katus tuleb kindla peale üle rihtida aga palju katuse ruute on ......
ei teagi mida panna ,praegu on eterniit ,aga suvel tahaks vahetama hakata ,maja suht vana ehitatud vist mingi 1920 või nii ....
aga nüüd ei teagi mida panna ,plekki nagu ei tahaks ,mõtlesin korra et äkki see kärg katus ,aga kaua selle vastupidavus on ja kas saab ka kuskilt teha hinnapakkumisi ? maja asub pärnumaal
külasta see sait www.tegola.ee