EHITUS

ise tehtud tellised???

Tiit 25.04.2007 10:23

Oleks soov ise teha tellised oma majale. Kaa on piisav kui kasutan tavalist põlevkivitsementi ja liiva. Või peaks veel midagi vaja olema, et tagada piisav tugevus. Muidu plaan oleks et teeks mingi portsu kivisid ja jätaks maha kuivama nad, ise samal ajal neid aegajalt kastes, siis lapiks nad virna ja kastaks veel kaks nädalat ning siis kuu aja pärast saaks kive juba kasutada? Seguks kasutaksin 1:6 või 1:7 varjanti.
Kive kasutaks välisvoodriks 250x120x66, või kes teab ehk isegi siseruumis mõne seina stiilsemaks muutmiseks (sell juhul hakkaks ta ka kergelt kandvat osa mängima majas). Kas selline tegevus oleks üldse lubatud? Kas kivid peavad vastu?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.