EHITUS

KAITSEKILED - lihtne ja vastupidav!

wolfoff 20.05.2010 09:49

Tere,
Olete väsinud sellest, et just paigaldatud aknad või uksed on juba kraabitud, uus põrandakate on värvi pritsmede täis, Teie kallis vaipkate on ehitustolmuga täiesti rikkutud? Siis, soovime pakkuda Teile inglise kvaliteediga kindlad kaitsekiled PACKEXE.
Packexe Carpet Protector kaitseb vaipkatted ehituse või remondi ajal kui on kõige suurem mure on intensiivne käidavus.
Packexe Hardfloor Protector kaitseb põrandaid ehituse või remondi ajal tekkiva mustuse, erinevate kahjustuste eest.
Packexe Glass & Glazing Protector kaitsekilet on lihtne paigaldada. Süsteem koosneb käeshoitavast kergesti käsitletavast kiletamismasinast ning kilerullist, millel on nn perforeeritud lõikekohad.
Packexe Multi-Surface Protector tagab maksimaalse kaitse renoveerimis- ja ehitustööde käigus tekkiva tolmu, krohvi, värvilekke ja –kahjustuse eest.

Lisainfo ja tellimine - http://www.kaitsekiled.eu.
E-post: info@kaitsekiled.eu, tellimine@kaitsekiled.eu

Tsiteeri

Risto Luukka 14.11.2014 15:01

Tere hommikust!
I´m looking for Packexe hardfloor protector and found your Company also.
So, could you make me an offer of 4 rolls of 625mm x 100m rolls.

Price of delivery to Helsinki too..

Best Regards,

Risto Luukka
Car Paint Center Helsinki Oy
00880 Helsinki
358-9-6940559

Tsiteeri

Santa 06.08.2020 14:32

Pakume valmis palkmajaprojekte koos hinnas sisalduva kohaletoimetamise ja täieliku ehitustsükliga. Palkehitiste paigaldamisel tagame ehitusspetsialistide konsultatsiooni ja tehniliste ehitustööde järelevalve ning töö kvaliteetse ja õigeaegse täitmise hoone üleandmisel tellijale. Koostame palkehitiste projekte ja teostame hindamist. https://www.filwud.com/et/

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.