EHITUS

kindakrohv

kristel 29.07.2010 08:51

Tere
Olen tudeng ja seetõttu otsin odavaimat ja parimat lahendust :) Tahan oma väikeses wc-s remonti teha. Värv on ostetud kuid tahaks pinna alt kuidagi ennem ära viimistleda, et tulemus jääks reljeefne. Olen näinud kindakrohvitud seina, kus kasutatud ka taika-värve- väga ilus ja kanga moodi pind jäi.
Ei oska kusagilt infot otsida. Küsisin ehituspoest, et millist krohvi ma selleks ostma pean, et kindakrohvi teha ja mulle öeldi, et seda saab vaid ülisuurtes kogustes, et väikeseid pakke seda ei olegi. Tuttavalt kuulsin, et võib ükskõik millise krohviga kaa.. Olen nüüd natuke segaduses..

Mul oleks vaja väikest kogust ja odavalt.

Kokkuvõtvalt on minu küsimus ja abipalve teile, et :
kust ma saaksin infot kindakrohvi kohta, kuidas täpselt see käib?
kust ma saaksin teada millise krohviga seda teha?
kust ma seda krohvi odavalt saan või väikeses koguses?
*võibolla on hoopis mingi hea alternatiivne moodus ja odavam kuidas saaks seina ägedalt viimistleda taoliselt?

suur suur tänu vastajatele!
tervitades,
kristel

Tsiteeri

nii 29.11.2010 15:08

mina tegin nö kindakrohvi lubjakrohviga....üks kott oli minu meelest nii 25 kg..ei tea kui suur sul see wc on muidugi aga sellest saab päris palju tehtud...ja see kott maksis minu arust mingi alla 100 krooni..
http://www.uninaks.ee/index.php/206/

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.