EHITUS

vannitoa uuendamine/renoveerimine

Ingrid 25.01.2012 16:17

Tere! Tahaks uuendada vannituba - ei meeldi enam plaaditud seinte värvilahendus, samuti tahaks dushinurga vahetada vanni vastu (ruumi on). Küsimus - kas plaaditud seintega ei anna midagi muud teha, kui need seinast ära võtta ning uuesti plaatida? Ega ei ole lahendusi, mida annaks vana plaadi peale panna vms? Kas dushinurga asendamine vanniga on keeruline - põrandal peaks ju teatud kalle olema - kas see jääb segama, äravoolu asukoht jääks samaks, segisteid peaks tooma ehk vaid allapoole - kui kallis või keerukas selline töö oleks umbes? Kui peaks põranda uuesti plaatima, kas vana põrandasoojendusesüsteem jääks rikkumata? Kas olemasolevate plaatide peale ei anna otse midagi põrandale panna? Ette tänades, Ingrid

Tsiteeri

Tiit 05.02.2012 19:14

Tere! Seintele saaks uued plaadid panna ja samuti põrandale. Dushinurga asendamine vanniga ei ole probleem. Need kõik tööd saaks ära teha kerge vaevaga ja vastavalt teie soovidele.
Soovin asja üle vaadata ja siis saaks täpsemalt rääkida hinnast jne.
Lugupidamisega
Tiit

Tsiteeri

Ingrid 06.02.2012 11:09

Tere! Aitäh vastuse eest!
lähen peagi Värvikeskusesse uurima, kas oleks võimalik keraamilist plaati üle värvida ning kui tülikas/kulukas/kvaliteetne see oleks.
Kui see variant on väga kaheldav, siis ehk mõtleks variandile, et plaatida vanade plaatide peale - see on spets seguga võimalik nagu uurisin, kuigi - põrandasoojendus ei jääks ju nii efektiivne siis?
Mis maksaks 4,75 m2 vannitoa a) plaatide värvimine spetsiaalse värviga või b) uuesti plaatimine vanade plaatide peale? kas olete enne selliseid lahendusi kasutanud ja kuidas tulemus jäi? Oleksin tänulik, kui oskaksite mingi hinnavahemiku anda. Ingrid

Tsiteeri

Mari 22.01.2016 22:01

Tere!
Mul on sama küsimus. Tahaks renoveerida plaat plaadil .

Tsiteeri

Joonas L 27.01.2016 23:02

Lp Mari.

Eelnevalt mainitul on see kõik võimalik!

Mari kirjutas:
Tere!
Mul on sama küsimus. Tahaks renoveerida plaat plaadil .

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.