EHITUS

tapeeditud seina muutmine

siret 06.02.2014 12:20

Tere! Sooviks tapeeditud seina ümber teha. All on kivisein. Kas savikrohvi oleks võimalik panna ja kuidas see üldse käib? Või oleks lihtsam pahtel + värv?

Tsiteeri

Adam 13.02.2014 20:11

Kahtlemata on pahtel+värv lihtsam.Kuid kui on hirmus tahtmine mässata,aega palju käes ja raha ka koledal kombel mööda seinu laiali määrimiseks - siis loomulikult palun väga...

Tsiteeri

siret 31.03.2014 16:22

Aga kui all ei olegi mitte kivi vaid puitsein, mis on vanasti (vist) põrandapapiga üle löödud...kas siis tuleks kipsiga sein enne üle lüüa, et seda pahteldada ja hiljem värvida saaks?

Tsiteeri

Adam 31.03.2014 18:02

Jah,nii ongi.Kui on puitsein siis kipsiga üle,pahtel ja värv.Või kui tahad savikrohvi - siis roomatt alla ja krohv peale.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.