OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: 17.a noormees

Kristen Roose 16.06.2010 14:53

Tere! Otsin suveks Tartus tööd! Olen teinud varem laotöid, aga olen valmis ka teisi tööalasid proovima. Kõik pakkumised on oodatud!

Tsiteeri

Kristen 16.06.2010 14:57

Telefoni number on 56235222 ja emaili aadress kristen-roose_14@hotmail.com Valdan eesti ja inglise keelt, hea suhtlemisoskusega ja alati kõigeks valmis

Kristen Roose kirjutas:
Tere! Otsin suveks Tartus tööd! Olen teinud varem laotöid, aga olen valmis ka teisi tööalasid proovima. Kõik pakkumised on oodatud!

Tsiteeri

Kristen 16.06.2010 15:10

Telefoni number on 56235222 ja emaili aadress kristen-roose_14@hotmail.com Valdan eesti ja inglise keelt, hea suhtlemisoskusega ja alati kõigeks valmis

Kristen Roose kirjutas:

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.