AIANDUS, HALJASTUS

Istutamine paesesse pinnasesse

Sammel 22.03.2007 11:25

Tere,

Oleks vaja istutada puid ja põõsaid aeda, aga pinnas on paene (pankranniku ala), ainult õhuke kiht mulda on peal (looduslikult). Plaanis on mulda peale vedada, aga ei tea kui palju peaks tõstma, et midagi kasvada saaks. Samal krundil kasvavad looduslikult tammed, kadakad, jalakad ja sarapuud.
Mis kogemused kellelgi on paese pinnasega? Kuidas on pinnast muudetud ja mis kuidas on kasvama läinud?

Tsiteeri

kersti 22.08.2007 20:14

paepinnase peale olen teinud istutus alad mis on muu maapinnaga kõrgemad umbes pool meetrit .osad on mul rodopeenrad mis ääristatud turbapätsidega ja täidetud turbaga nagu ikka vaja.ja tavalised põõsad ja taimed nö künka otsa . ja ilusti kasvavad natuke väetist ka kastmine .:) edu loomisel

mulda pead sa peale tooma vastavalt sellele kui suured on su taimede potid või mullapall ning sinna osta pane vabalt veel vähemalt 20 cm siis on sul mullakihi paksus enam vähem selge.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.