KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kuidas kujundada vannituba?

dana 28.11.2007 12:12

Tere,
Mul on antud vannitoa jaoks ruum,mis on 1.25x2.7m,ühesõnaga piklik kitsas ruum.
Palun andke nõu kuidas kujundada seda ruumi ja mis värve oleks kõige kasulikum kasutada,et sellest tuleks välja hubane vannituba???
Ettetänades,

Tsiteeri

Helen 28.11.2007 13:00

Tere,

Pikem osa heledamates toonides ja rõhutada seda väiksemat osa siis laiemaks-seda võiks teha siis triibulise plaadiga-seda siis horisontaalsel kujul. Triipu võite seosena kasutada siis nt ka selle pikemal, kitsamal osal, aga vertikaalsel kujul. Valgustust võite ka suunata, sättida vastavalt, et tekiks siis kitsal kohal õhulisus ja rõhutada rohkem seda triibu osa tagapool, mis muudab ruumi visuaalselt laiemaks. Kui on seinas süvistamise võimalus, siis kasutage ka seda kindlasti- saate ruumi laiemaks ja samas saate nö riiuli osana kasutada ja rõhutada ruumi suuremana. Muu materjali osas oleks hea kasutada ka klaasi, mis tekitab õhulisust, vältida kindlasti massiivseid materjale. Värvide osas kindlasti siis soojad toonid. Kitsamal osal võib olla ju heledam beez, tagaseinas aktsendiks vb pruun,oranz-peaasi,et soojem toon.

Edu soovides,
Helen








































Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Tinze 28.11.2007 13:11

Kas tänapäeval portet vannitoas kasutatakse? Plaanis tumedam põrand ja samas toonis seina alumine osa, siis porte ja ülejäänud neli plaadirida heledad.

Tsiteeri

Helen 28.11.2007 13:24

Tere,

Ikka kasutatakse ja see, kuidas keegi seda teha soovib, on tema enda otsustada- valik on üsna lai. Portega saab mängida igatepidi, tekitada samuti kujundeid, mustreid-mida iganes.

Helen

Tsiteeri

Helen 28.11.2007 13:26

Danale tahtsin veel öelda, et võite ka põranda pinnal seda kitsamat osa laiendada, tekitada triibud siis kitsama pinna vahele- visuaalselt see pikka ruumi laiendab

Helen

Tsiteeri

Tinze 28.11.2007 13:41

Kas kuskil netis on võimalik vaadata valmis vannitube, et näha erinevaid stiile? Ma ei oska vist otsida, sest need firmad mis tegelevad kahhelplaatide müügiga ei näita valmis vannitube. Äkki Oskad aidata:)

Tsiteeri

Helen 28.11.2007 13:55

Helen 28.11.2007 13:58

seal saate ise valida lifestyle alt stiili ja üldse kodukat nats uurida, siis leiate palju näiteid ja saate ehk ideid.

Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.