KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi seina värv

Ingrida 05.02.2008 12:40

Tere! Milline võiks olla köögi seina värv, kui köök on väike, köögimööbel on oranzikas ( küpse pihlaka tooni, läikiv), kasutatud kroomitud detaile. Köögi põrand on planeeritud nat.parkett ( hele tamm). Köök on avatud ja peaks üle minema elutuppa, kus on planeeritud kreemikas/beezikad seinad. Tänud!

Tsiteeri

Helen 05.02.2008 13:25

Tere,

Pigem heledamad pastelsed toonid, ühildage mingite seinte näol ka seda kreemikat, mis on elutoas. Kuna köök on väike, siis see oranz on juba suht piisav, teine asi, mis võiks kaaluda, oleks panna töötasapinna ja kappide vahelisele osale seinale siis huvitav tapeet vms ja klaas ette või klaasi taha panna mingeid dekor esemeid,nt kivikesed vms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.