KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Lapse tuba

Kristiina 14.02.2008 13:58

tere! poeg tahtsi oma toa seinu helesiniseid. teise värvina on (tema lemmik) väga erk roheline, mängukastid ongi erkroheliste kaantega. Kogu toa üldmulje on nüüd väga "külm", ka vaip on helesinine... mis värvi võiks sisse tuua (kas voodikatte või patjade vms.) et muuta tuba natukene värviküllasemaks või oleks tunne soojem. väga vikerkaart ka ei tahaks ;). võibolla aitaks ka ühe seina värvimine ?! uksed, põrand ja liistud on naturaalse puidu värvi.

Tsiteeri

Helen 14.02.2008 16:25

Tere,

Eelnevate toonidega läheks kollane ja oranz, mis on ka soojad toonid. Võite kaaluda seina värvi, aknakatet,voodikatet,patju jne. Võite lasta ju ka seinale maalida mõne pildi soojemates toonides.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.