KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Fliistapeet

Anny 11.03.2008 09:27

Tere,selline mure et ostsin fliistapeedi ja poes lugesin paigaldamisinstruktsiooni,tundus et väga lihtne paigaldada ei veni ega midagi ja nüüd kui olen sellest rääkinud mõningatele oma tuttavatele siis on nemad kõik selle maha laitnud et väga kehv paigaldada.Äkki oskaksite nõu anda paigaldamise suhtes kellel on olnud kokkupuudet fliistapeediga.

Tsiteeri

Helen 12.03.2008 10:46

Tere,

Küsida antud teema kohta sealt, kust selle ostsite- nemad oskavad kindlasti täpselt selgitada, kuidas oleks parem seda paigaldada- seal ka erinevaid tüüpe jne.

edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Praktik 23.03.2008 13:53

Ei ole sellel paigaldamisel häda midagi, ega ei pea tegema nii nagu rullil kirjas. Meie tegime nii, et lõikasime paanid valmis (rullil teistmoodi õpetatud), määrisime seina liimiga kokku ja väga normaalne oli panna, ei erine teistest tapeetidest eriti. Aga kui on karvane pind, siis ettevaatlikult tuleb kinni suruda aga üldiselt täitsa sooritatav trikk.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.