KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seina värv magamistuppa

Iti 12.03.2008 09:24

Tere
Palun soovitage mõnda vahvat värvi magamistoa seina. Sooviks oleks vooditagune sein teha shabloonidega teist värvi. Ülejäänud 3 seina on sellised mõned astmed beezikamad kui valge. Mööbel on tamm, põrand aga saar. Olen mõelnud punast, sellist küpse kirsi oma, aga värvikaartidelt ehituspoest kuskilt seda leida ei õnnestunud.
Tänud

Tsiteeri

Helen 12.03.2008 10:52

Tere,

Caparolil on kirkaid toone, vaadake ka seda valikut. Võite ka kombineerida ju nt 2 tooni omavahel, et välja tuua mingi teema või kujund vms- tihti ei saa seda soovitud tulemust 1 tooniga jälle kätte. Tekitage varjundeid nt.
Oranz oleks ka võimalik toon sinna. Samas võite ka kasutada maalimistehnikat, dekoratiivvärve jms. Põhim läheks sinna pea iga toon,kuna ülejäänu on ruumis neutraalne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.