KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kontor

Kadri 31.03.2008 15:57

Sooviks nõu värvi valikul.
Seinad on tibukollased (üsna erk).
Mööbel on: http://sisustus5.ee/index.php?main_page=index&cPath=13_15
Millist tooni põrandat soovitate ja mis materjali? Olen mõelnd PVC peale ja selle Mercuri hallika tooni peale, tundub siiski natuke hele, kardan et jäävad jalanõude mustad triibud sest kontoris käib üsna palju ehituskliente. Kontor on väike 32m2 (5,5 X5.7). Keraamilisi (kivi)plaate ei soovi, liiga külm. Väga tumedat põrandat ei taha. Liskas tuleb ka diivan klientidele, olen mõelnd õunarohelise nahkdiivani peale ja siis lisaks lilled,et lisada värvi.

Ette tänades,
Kadri

Tsiteeri

Helen 31.03.2008 22:33

Tere,

Ruum on tilluke ja hetkel kajastub juba 3 tooni seal-seega soovitaks pigem mitte uut tooni sisse tuua,valige mööblile analoogne toon ka pvc katte näol.Võib olla ka heledam ja nt tumedamate säprudega vms.Linconal on suht lai pvc katete valik ja tehnilised näitajad ka erinevad-leiate kindlasti ruumi sobiva.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.