KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

terve korter valgete seintega?

kadri 26.06.2008 12:51

ehk teab keegi netist mõnda head pilti lõpplahendusest? nimelt mõistus otsas ja tundub mõtekas valged seinad teha, peitsida laudpõrand "ägedamalt" ja mööbel valida siis "särtsakam" (näiteks köögimööbel vineerist ustega ja peitsitud murtud lillaga).

Tsiteeri

Helen 26.06.2008 13:28

Tere,

Otseselt sellist lehekülge ei oska anda- soovitaks vaadata erinevaid sisekujunduse lahendusi nt sisekujundajate kodulehelt vms. Samas võite leida soovitut ka antud valdkonna firmade kodulehtedelt. Kõige parem oleks siiski oma ideele kindlaks jääda- see tundub päris huvitav. Käige salongides ringi ja vaadake erinevaid materjale ja tooteid- saate sealt ideid juurde, et oma teemaga edasi minna.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kimm 13.08.2008 10:50

Ise tegin ka kogu korteri valgete seintega, pestava värviga igaks juhuks. Ja põrandad on tumepruunid, vga rahul olen.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.