KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi magamistoa seinte pärast

Tiina 27.06.2008 17:18

Tere,

Lugu selline, et asume elama mõneks ajaks kontoriruumi. Tüüp kontor, ripp laed ja värvitav tapeet. Soov on siiis teha olemine mõnusaks. Lage välja ei vaheta, muretseb põrandalambid. Ühest toast saaks magamistuba. Plaan värvida seinad valgeks, tapeeti vahetada ei tahaks.. siin ongi mure, et kuna tapeet on mummuline värvitav tapeet siis ei sobiks ju ühte seina panna mõne mustriga tapeeti? efektiks, ja huvitav kuidas sobiks näiteks ise hoopis mingit mustrit värvida? Ei oska kohe midagi nuputada. Suuri muutusi ei taha teha sest pärast tahaks ta kontorina välja üürida..

Tsiteeri

Helen 29.06.2008 18:15

Tere,

Võite ju kasutada nt mitut värvi segamini ja vaba käega pintsliga tõmmata neid ringe-segatuna 2 värvi nt-1 käega üht värvi ja teisega teist. See oleks selline sürrealistlik lahendus, mille lõpptulemus võib aga suht põnev välja kukkuda. Ei pruugi mustriga tapeet imelik olla-sõltub mustrist sellisel juhul. igasuguseid tapeete on-geomeetrilised kujundid oleksid ok seal.sõltub,kuidas neid jooksma panna jne.
võite ka kasutada seinariiuleid-peitekinnitusega ja sinna alla nt valgustid süvistada. Ühtlasi on müügil ka erinevaid värve spot valgusteid,mis ei vaja mingeid juhtmeid-ledide põhjal need töötavad ja toimivad ka pikalt. Seinapilte võite kasutada kuskil, samuti mingi vaibaosa seina vb- lõigatud poolkaarde vms. Ka spooni võib kasutada vineerplaadil või siis saepuruplaadil ja kinnitada seina -võib ka osaliselt seda lahendada-ka sinna saab valgusteid süvistada või siis kasutada neid spot valgusteid.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.