KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Teismelise tuba

Eedi 06.08.2008 19:05

Tervist,

palun abi poja toa sisustamisel. Tema erisooviks on roki teemaline tuba ja kuna ta ise midagi välja mõelda ei suuda (mina ammugi mitte), siis sooviksin teie abi. Millist tapeeti valida, kuidas valgustada jms.

Ette tänades,
Eedi

Tsiteeri

Helen 06.08.2008 22:40

Tere,

Antud teema puhul jätaks tapeedi välja ja kasutaks pigem värvitud pinda või seinamaalingut- jääb tunduvalt huvitavam. Ise ei ole ma sellist tapeeti näinudki, mis haakuks sellise teemaga. Võtke ka arvesse toa suurust, mööblit seal- kas on midagi olemas juba, vahetate välja, ostate uue vms. Ehk on poisil mingisugune lemmik pilt vms, mida suuremalt seinal kajastada või siis lasta teha suurem foto või lasta teha siis fototapeet- seal saab nüüd ise valida pildi, aga see peab kindlasti olema ka vastava resolutsiooniga. Vaadake www.artcenter.ee ja www.decorate.ee
seal on lai piltide valik, ehk hakkab miskit silma, mida on soov kajastada ruumis. Suunatava valgusega saate seda eriti esile tuua. Võite teha ka nt 2 seinale maalingu siis kuidagi üleminekuga- sõltuvalt siis pildist. Seinale või ka mujale võite ju paigutada nt kitarri vms. Vaipkatteid on ka väga erinevaid- kui on soov panna, siis saab ka sellega anda funki juurde. Võtke aluseks ka selline funk stiil.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.