KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögimööbli värv

Mai 13.08.2008 18:17

Värvisin köögi seinad oranziks, glasuurplaadid on valged ja köögitehnika ka valged. Põrand on pruunikas. Köök ise on 12 ruutm. suur ja ei ole avatud, hommikul paistab päike sisse. Ei tea mis värvi köögikappe valida, samuti on ruloo värv lahtine?

Tsiteeri

Helen 14.08.2008 12:27

Tere,

1 võimalus oleks ülemised köögikapid teha mattklaasiga- lisab õhulisust ja raamistik siis alumiste kappide sarnane. Pakuks välja nüüd välja sellise heleda puidutooni, kus natuke seda süü osa läbi jookseb. Köögifirmadel on erinevaid variante selle kohta ka materjalide näol- seega saate ise valida ka sobiva hinnaklassi. Tööpinna osa siis tume- põrandaga haakuv- toob ka valge plaadi paremini esile. Käepidemeid võite ka valida nt matt nikkel või toonilt midagi analoogset. Oranzi tundub teil piisavalt olevat seal, seega kui kappidele ka tugevamat tooni anda, siis tekiks konkurents kõrvale visuaalselt ja üldpilt võib minna liiga kirevaks ja hakkab häirima. Kuna olete otsustanud anda aktsenti seintega, siis kappidega tasuks natuke tagasi tõmmata ja tasakaalustada seda. Aknakatte võite valida nt pruuni(sõltub ka, mis tüüpi aknakatte valite muidugi- roomakardin nt või on plaanis midagi langevamat materjali kasutada? Siis võite kaaluda heledat- valget nt), mis haakub põranda ja tööpinnaga. Ilmselt on teil seal ka söögilaud, sõltub ka nüüd, mis toonis see on?
Samas kui soovite siiski tumedamat üldpilti, siis võite kappide osa tumedama teha-pähkel nt.
Võite ka kombineerida, et ülemised kapid on nt heledad ja alumine osa tume või vastupidi- lisada võite üles klaasi.
Toonidelt valigegi sinna kõrvale nt pruun ja hele-valge või elevandiluu, kappide näol siis nt tamm peitsituna valgeks- seal näeb ka seda süü osa. Heledama töötasapinna näol samuti siis see tamm nt või hoopiski kivi variant või selle imitatsioon- valik on lai.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Mai 14.08.2008 13:22

aitäh pika ja põhjaliku vastuse eest, sain oma mõtetele kinnitust.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.