KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kitsuke töötuba..

Annika 19.08.2008 15:11

Tere,
Tuba mõõtmetega: küljed 5 m ja otsasein aknaga 2,6 m, sissepääs otsast. Plaanin panna ühele küljeseinale suuremustrilise tapeedi (muster õrnalt beeziga) ja vastasseina peaks siis üldse päris heleda tegema (samas see nii igav siis). Kas aknaga otsaseina võiks teha tooni võrra pruunikama (muster ju beez) või teeb see selle väikese toa visuaalselt veelgi väiksemaks? Teine variant on ebakorrapärase triibuga peaaegu valge tapeet, millel kaks valikut, ühel on suured lilled triipude vahel. Siis paneks selle lillelise ühte seina ja otsad ja küljed siis lihtsalt ilma lilleta nö triibuline (võib bordüüri ka nt üleval servas kasutada). Mis Teie arvate, kas kitsasse tuppa triibud sobivad?
Loodan vastusele,
Annika

Tsiteeri

Helen 19.08.2008 20:00

Tere,

Eks sõltub ka muudest detailidest seal: mööbel jne. Eesmärk oleks nüüd visuaalselt ruumi laiendada- seega 1 võimalus on kasutada otsa seinas nt horisontaalset triipu, omamoodi põnev oleks seal kõrval kasutada 1 küjeseinas vertikaalset triipu, mis viib seda pikemat osa siis kõrgusesse. Iga mustriga saab samuti mängida, sõltub nüüd,mispidi see jooksma panna. Kui teete aga otsaseina ka tumedamaks, siis see kitsendab seda ruumi veelgi- soovitatav oleks siiski kasutada heledal põhjal siis tumedamat mustrit. Samas võite ka kombineerida ju värvitud pinda ja siis tapeeti selle 5m pinna peal- siis ei oleks see ka nii üksluine või kui teete 1 seina tumedama, siis peaks valgus selle võrra ka tugevam olema. Kui teil on aga süvistamise võimalus selle 5m seinapinnal, siis kaaluge ka seda ja sinna siis valgustid panna- see teeks ka kohe ruumi laiemaks ja õhulisemaks.

Helen

Tsiteeri

Annika 19.08.2008 22:10

... tänan vastuse eest! Nüüd on jälle mõtlemisainet.
Annika

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.