KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vannitoa aknale kleebitav kate?

sisustaja 26.08.2008 19:07

Tere!
Probleem selline, et vannitoas on kaks akent - privaatsuse huvides peaks sinna kindlasti midagi ette panema. Aknad on aga sellise imeliku kujuga, et rulood jms aknakatted ei sobi, kuna sellisel juhul kaoks funktsionaalsus, ei oleks enam võimalik aknaid korralikult avada. Mõtlesin, et kas on olemas ja müüakse kuskil mingeid kleebitavaid kilesid, mis matistaksid akna pinna, laseksid valgust läbi, kuid samas kaitseksid võõraste pilkude eest? Vahva oleks, kui see kile vms oleks veel mustriline, siis annaks ka sisekujunduslikult midagi vannitoale juurde.
Tänud abi eest!

Tsiteeri

Helen 26.08.2008 22:22

Tere,

Sellel teemal võite konsulteerida nt www.artcenter.ee
Tehakse erinevaid kilesid ja ühtlasi saab ka enda soovitud mustritega. Rääkige ära oma mure ja kindlasti leiate koos sellele ka sobiva lahenduse. Otseselt müügil pole selliseid kilesid näinud.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 26.08.2008 22:23

www.decorate.ee

võite ka nendega konsulteerida

Helen

Tsiteeri

Katrin 27.08.2008 12:12

Selliseid kleebitavaid ja väga toredate mustritega (jääklaasist lilledeni) kilesid on tapeedipoodides( nt. Espaki meenub esiomesena, aga olen veel näinud)

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.