KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögis töötasapinnatagune sein

Katja 17.09.2008 14:23

Veel üks küsimus. Kööki tulevad tammepuidust kapid ja ümmargune laud, tumedam pruun töötasapind ja sama tooni kivipõrand. Mõtlesin ka, et kui kõik eespoolkirjutatu paigas ja üldmulje näha, et kui sobib, siis äkki paneks laua kohale miski mitteülivägauhke lühtri moodi lambi. Lahtine on, et mida teha töötasapinnataguse seinaga, tahaks, et vaatamata kodusele tammepuidule üldpilt siiski kaasaegne välja näeks:) - üks variant on nt lilledega tapeet klaasi taga (tapeedi stiil võiks siis toetada lambi stiili); plaate vist ei taha; miski looduskivi? (kas võib tekkida konflikt põrandakivi ja seinakivi vahel); milliseid toredaid variante veel on soovitada.

Tsiteeri

Helen 17.09.2008 15:00

Tere,

Tapeet, pilt, kivim, puit- misiganes võib sinna panna, et siis õhulisust lisada, võite lisaks ka klaasi ette panna (mitte nii kergelt puhastatavate materjalide puhul oleks lausa soovitav panna klaas ette). Võite kasutada ka metalli, graveeringuid- kõik sõltub üldmiljööst. Teil on hetkel suht palju pruuni ja soojust, seega oleks isegi hea midagi külmemat sisse tuua, mis tasakaalustaks seda. Looduskivi puhul jälgige ka seda, et see ei läheks vastuollu- kõik sõltub valikust. Valige just midagi teistsugust sinna kõrvale- lühtrile iseloomulikku- nii materjali kui ka stiili osas- kombineerige neid omavahel ja tooge ka esile vastava valgusega, et kogu tähelepanu ei hajuks vaid puidule. Rolli mängib ka ruumi suurus, kas on avatud köök jms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Katja 17.09.2008 15:25

Tänud, Helen! Kardan isegi, et see tamm seal domineerima hakkab. Põranda ja töötasapinna toon on pigem külm ja seinad teen ilmselt valged või õrna tooniga. Aga ilmselt pean jah ära ootama, kui ruum muidu viimistletud ja siis nende küsimärgiga teemade juurde asuma, kui selgemini näha, kuidas asi välja näeb. Kui hätta jään, panen siis pildi siia üles ja küsin lisaks nõu:)

Tsiteeri

Helen 17.09.2008 15:35

OK! :)

Tsiteeri

Katja 29.07.2010 16:45

See töötasapinna taguse seina teema, mis eespool jutuks, jäigi tegemata ja on nüüd, kaks aastat hiljem jälle teema:). Lühtrit ei tulnud, muu täpselt nii nagu eespool kirjas. Lisan nüüd pildi ka. Kuidas teile tundub, kas siia töötasapinnatagusesse seina võiks sobida looduskivi, ka pildil olemas. Need on küll nii poorse pinnaga ja ilmselt raskesti puhastatavad, kas siia võiks sobida klaas ette? Või oleks parem tapeet + klaas? Või on muid soovitusi?

Tsiteeri

Kristjan 30.07.2010 09:27

Mina soovitan sulle sinna mingit pilti klaasi taha!

Kuna meil praegu sooduskampaania käsil (kodulehel uudiste all), siis saad selle veel lausa ERITI soodsa hinnaga!

Vaata kodulehte ning võta ühendust!

http://interjoor.mustmuna.ee

Kristjan

Tsiteeri

Helen 30.07.2010 10:52

Tere Katja,

Mulle meeldib see oranz raamat riiulil- püüab hästi pilku :) ...
Isikliku arvamuse kohaselt jätaks ma Teie poolt pakutud kivi välja, mitte et see ei sobiks, aga sulab liiga ühte ja pruuni asemel võiks ju hoopis muud sisse tuua toonilt- annab ka köögile hoopis uue varjundi. Kasutage seda tagapinda just selle kohana, millega aktsenti sisse tuua. Ega see ei peagi olema kirju või väga särtsakas toon vms- valik on tegelt piisavalt lai nii piltidel, tapeetidel, plaatidel, pleksiklaasil jne. Teie kööki vaadates, tekib mul tunne, et miskit on puudu. Ärge saage valesti aru. Olete tubli olnud ja ei ole midagi koledat, lihtsalt natuke liikuvust, elu tahaks seal veel näha, mis sellele i-le täpi paneb ja tekitab selle wau efekti. Põrandal on teil päris huvitav lahendus köögi ees- võite nt hoida seda stiili ja tuua seda ka ülespoole, aga teises toonis- võite ka mõnda muud geomeetrilisi kujundeid kasutada. Piltide puhul on võimalus lõpmatu, kus saab mängida nii toonidega, kontrastiga jne. Meelde tuli ka Kivisaare "kahvel" nö sari, mida on mitmes variatsioonis. Variante on palju.

Tooks lisaks veel mõned, kust saate pilte vaadata:
www.artcenter.ee
www.printstone.ee
ww.decorate.ee

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Katja 30.07.2010 11:47

Tänud! Tunnen ise samamoodi, miski särts on puudu. Proovisin eile paari tapeeditükki, et kuidas jääb, ja nagu juuresolevalt pildilt näha, siis jah, mahedad sulanduvad täiesti ära (seega jah ilmselt ka kivi).

Tsiteeri

Helen 30.07.2010 12:15

Olete õigel teel :)

Tsiteeri

Klaasrpojekt OÜ 20.10.2010 08:09

Ja lõpptulemus jäi väga ideaalne.

Lisan ka siia siis lõpptulemuse.

Lugupidamisega,
Klaasprojekt OÜ

Tsiteeri

Helen 20.10.2010 11:41

:) ...palju parem kohe.


Helen

Tsiteeri

kristel 30.11.2010 12:03

väga õpetlik arutelu! selliseid tahaks siit rohkem leida :)) ja lõpptulemus on ilus!!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.