KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi seina värv

Enksu 24.09.2008 14:18

Tere, on kohe mitu küsimust. Köögimööbel on meil kasepuust valge peitsiga ja seinakappide uksed mattklaasiga. Kööki jääb ka punastest tellistest puupliit, töötasapind on tume graniit. Küsimus ongi, mis värvi teha sein, kappide taha, puupliidi soojamüür jääb ka sinna seina ja see on nähtav, ei ole värvitud. Tahtsin seda seina piisavalt tellisega ühte tooni teha, aga värvivalik ei õnnestunud, nüüd on selline roosakas see sein pigem. Köök on avatud, põrand on tumepruun plaat ja doussie parkett. Kardinad köögi pool on rohekad ja ka elutoas rohekad, üks aken ka tagasihoidlik bees, sest seal seinas on suuremustriline tapeet, kus värvidest kollast, rohelist ja oranži, diivan on pruun, rohekate patjadega, mööbel elutoas ka kask valge peitsiga, samuti on elutoas ka tellistest ahi. Oleksin väga tänulik mingigi nõu eest.

Tsiteeri

Helen 24.09.2008 19:15

Tere,

1 võimalus on ka jätta krohvitud pind, mis ühildub siis punase tellisega stiililt.
Võite ka seda oranzi või kollast sisse tuua nt, või siis kasutada hele beezi ja siis kappide ja tasapinna vahelisele osale lisada rohkem aktsenti mingisuguse mustri, tapeedi, pildi, keraamilise plaadi, kivimi, lisaks klaasi vms näol, kus kajastub ka siis olemasolevaid toone. Rohkem toone ei tasuks sisse tuuagi, teil on neid piisavalt: roheline, punane tellis, oranz, pruun, beez, valge, kollane, tume graniit. valige nendest toonidest midagi- millist tooni tundub teil juba piisavalt olevat, see jätke välja. Hetkel tundub vähem olevat siis kollast ja oranzi. Tumedust tundub ka piisavalt olevat, kuigi kappide osa on jälle suhtkoht tagasihoidlik. Sõltub ka muidugi, kui suure ruumiga on tegu ja ühtlasi ka see hetke üldmiljöö ja ka see, kui suur see sein üldse on. Kui võimalik, siis laadige siia pilt üles- saab parema ülevaate.

Helen

Tsiteeri

Enksu 29.10.2008 09:46

Tere jälle ja aitäh vastamast. Ma lisan nüüd mõned fotod ka oma köögist ja elutoast, ehk saab parema ülevaate. Vahepeal on tekkinud mõte värvida see köögisein tumepruuniks ja siis kraanikausi ja pliidi taha panna midagi dekoratiivset (nt klaas, kus sees on vilapead vms). Kas see jääks liiga sünge, ruum on suhteliselt avar ja aknaid on ka piisavalt. Ette tänades, Engli

Tsiteeri

Enksu 29.10.2008 09:47

Veel paar pilti

Tsiteeri

Helen 30.10.2008 10:58

Tere,

Täitsa roosa jah:)....
Parem oleks ehk sinna kapirea all olevale ribalöe midagi dekoratiivset panna, teisel pool on see kuju nagu on, see võiks olla värvitud kujul seal siis. Mõtlen, et kui see nüüd pruuniks värvida, siis kaldub see üldmiljöö liiga pruunile- põrand, diivan, tellises on ka sellist pruunikat alatooni. Mulle tundub, et roheline on teil 1 poole peal ainult- tooge seda ka köögi poolelel sisse- nt siis mustri näol dekoratiivseinas. Vaadake www.viimistluskoda.ee
teevad huvitavaid dekoratiivseinu- iseenesest võiks ka seda köögi osa rõhutada dekoratiivvärviga, kus kumaks siis ka rohelist nt.
Võib ka nii, et see vasakpoolne osa dekoratiivne ja siis kappide alune see teie idee näol klaas villapeadega. See ülemine serv on ka päris huvitav, mida võiks nt teist tooni teha-punane nt.

Helen

Tsiteeri

Enksu 30.10.2008 11:19

Suur tänu Teile :)

Tsiteeri

Einard 04.03.2015 16:22

Tere mul köögikapid rohelised mis värvi võiksid olla köögiseinad

Tsiteeri

Malle 24.03.2015 14:17

Tere.Minul oleks küsimus.Köögikapid on musta-halli säbrulised,köögitasapind hall.Millist värvi teha köögisein.See sein jääb kööki minnes vasakule.Aga paremale poole jääb poolavatud seinaga elutuba.Seega natuke on seina ka paremal pool.Siit järgnev küsimus.Mis värvi võiks olla suuretoa tapeet et see ühtiks kõik koos köögiga.Vaip on üle kogu toa pruuni-musta säbruline.Aknakardinad mõlemal aknal pitsist ja rulood orantsikad.Neid saab muidugi vahetada.Pole nii olulised.Teid ette tänades.

Tsiteeri

Eret 23.11.2015 22:11

Tere! Soovin kõõgi ühe seina värvida oranžiks,mõõbel valge ja ülejäänud seinad heledaks.Mis sobiks veel valge mõoblit kõõk suht väike. soovin veel koridor vana kapi ülevärvida sisseehitatud kapp,praegu pruuni värvi suht rõhuv,mõtledin valget värvi või mitut värvi kasutada,aga mis värvid sobiksid? Elutoas on mõõbel must - valge tapeet sinakas pigem hall mis värvi.võiks siia sisse veel.tuua? Aitäh vastamast

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.