KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

väga väike magamistuba

Helen 25.09.2008 20:56

Tere,
minu magamistuba on kõigest 1,6 meetrit lai ja 2,4 pikk. Tahaksin voodit mis oleks 1,4m lai..aga samas oleks ka riidekapp kuidagi vaja ära mahutada:P Oskate ehk ideid anda?

Tsiteeri

Helen 26.09.2008 12:11

Tere Helen,

Olete kindel, et te mõõtudega eksinud ei ole?


Helen

Tsiteeri

Helen 26.09.2008 20:22

Ei ole eksinud.

Tsiteeri

Helen 26.09.2008 21:59

Tere,

Parem oleks sein maha võtta ja magamise osa eraldada mõne õhulisema materjaliga, ühtlasi võita ruumi juurde siis teiselpool oleva ruumi arvelt. Kui on olemas süvistamise võimalus, siis kasutage seda. Kõrgemale võib ka seina või lakke kinnitada riidepuude jaoks siis vastava toru ja riiuleid(see eeldab ka tugevat seina), võite ette laest alla tuua ka katte esemete varjamiseks. Voodi tuppa saamine või siis toas kokku panemine on juba omaette teema.
Põrandale ei kujuta ette ühtegi riidekappi. Standartne voodi mõõt on 1600x2000, võttes arvesse toa mõõtmeid, siis liikumisruum kui selline on niigi liigagi minimaalne, võite ju panna kitsama voodi, aga see olukorda ei lahenda. A la täispuhutav Teleturu voodi koos laes rippuvate riidest riiulitega oleks ilmselt viimane piir;)...

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.