KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Garderoob ?

triinu 16.10.2008 15:30

Tere

Paluks abi ideede osas. Meil on umbes 6 ruutmeetrine garderoobi moodi ruum, mille helesiniseks värvisime. Sinna peale tahame aga ühele seinale (jääb riiulitest tühjaks) valge värviga midagi disaini mõttes joonistada. Kust saada ideid? Mida soovitavad sisekujundajad?

Tsiteeri

Helen 17.10.2008 14:09

Tere,

Võite lasta ju maalida sinna, shablooniga ise teha kujundeid vms, mõne kleebispildi panna(www.decorate.ee on tulemas ka ornamendi kleebised erinevas mõõdus ja värvis- hetkel neil seda kodulehel üleval vist ei olegi, aga kui küsida neilt, siis saate kindlasti kokkuleppele). Ideid leiate ka firmade kodulehelt, samuti ka seinamaalijate portfooliost- sisustuswebis on end reklaaminud mitmed.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.