KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

rõdutoa värvidest ja sisustusest

Heli 31.10.2008 19:54

Olen hädas oma rõdutoa värvide paikapanekuga. Tuba on hommikuse päikese poolne, tahaks minu arvates sooje toone.. Ostsin hetke ajel ühe safarivärvides tapeedi, sees kõrbeloomad ), kollast, pruuni, kuldset, punast=, et katta sellega üks sein. Ülejänud seintes on praegu helekollane tapeet, mis on üsna lahja ja ilmetu minu arvates. Kas annaks seda tapeeti mingi lasuurvärvi vms katta või katta teised seinad millegi muuga? Napib ideid ja lahendusi. Milline võiks olla kardin, diivani värv, vaip? Mujal korteris on kasutatud kollakaid toone, ise näeks meelsasti midagi punakaskuldset, samas võiksid toonid vist olla soojad ja heledad. Mööbel on hele, ka põrand helepruun parkett. Jän kannatamatusega teiepoolset abi ootama.
Heli

Tsiteeri

Helen 01.11.2008 00:13

Tere,

Suur see tuba on?

Helen

Tsiteeri

Heli 01.11.2008 17:21

Helen kirjutas:
Tere,

Suur see tuba on?

Helen

Tuba on umbes 16 ruutu ja piklik, ühes seinas on arvutinurgalaud ja oranz plastist arvutitool.
Heli

Tsiteeri

Helen 01.11.2008 18:31

Tere,

Tavalist tapeeti ei kata värviga, see tuleks eelnevalt ikka seinast maha võtta. Tooge seda punast mõne lihtsama aksessuaari näol sisse- vaas, tekstiili muster vms.
Kõrbeteemalise tapeedi kõrvale võite kaaluda dekoratiivseid lahendusi www.viimistluskoda.ee....see sein ei jää kohe kindlasti lahja ega igav;)
või siis värvida heledamates toonides siiski, aga tuua sisse värvikamaid aksessuaare olemasolevatest toonidest- suur vaas okste või lilledega seina ääres , lisage ka kohtvalgusti või spot süvistatav valgusti. Võite nö lahjale seinale panna mõne peitekinnitusega riiuli, kuhu on valgustid alla süvistatud- nendega saab anda meeldivat kuma, ühtlasi võite lae alla panna mõne piirde ja sinna peale või alla valguse- lisab samuti õhulisust ja muudab seina hoopis jumekamaks. Võite ka mõnda teemakohast pilti loomast või kaktusest või siis kõrbest lisada ja seda ekstra valgustada. Oranzi võiksite ka natuke veel kuskil kajastada- hetkel see tool vist ainult seda tooni.
Jälgige seda,et teil toonid oleksid tasakaalus- kui palju mingit tooni tapeedil kajastub. Pruuni tundub teil juba ruumis olevat piisavalt- kui punast on vähem, siis võite aknakatte mustri vm läbiva joone sellel nt punase valida, põhi ise heledam- vb mingi triip kangal läbival kujul. Väga tumedaks ei tasuks ruumi ajada, kuna toone on ka palju ja siis see tumedus ka ja tulemus võib häirida ja rõhuma hakata- eesmärk oleks just lisada õhulisust ja seda saate valgusega eraldi veel lisada. Diivan võib olla ka ju heledam, aga värvikate patjadega või siis on seljatoe osa teises toonis. Vaipkatte võite ka osaliselt diivani ette asetada, aga jätke see viimaseks- see valige siis kui kõik muu on paigas ja siis näete, mis vajaka on ja saate siis i-le täpi panna sellega:)

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.